reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Co do zaangażowania mojego M w opieke nad małym to sie nie martwie, on już by poleciał na spacer jakby miał z kim... :)
Mój G. dzisiaj stwierdził,że on by chętnie poszedł z małym już na gokarty albo pokopać w piłę. No normalnie myślałam że pęknę ze śmiechu. Jeszcze trochę minie zanim do tego dojdzie :)

Ja to bardzo chciałabym mieć pomoc mojej mamy przy małym. Wiem,że niczego nie narzucałaby mi ale po prostu pomogłaby jak tylko może- chodź by w porządkach, praniu i gotowaniu,ale niestety mama sama teraz potrzebuje pomocy po operacji. Na teściową nie mam co liczyć mimo że mieszkamy w jednym mieszkaniu, zresztą od niej nawet nic nie chce- dam sobie rade. Ostatnio nawet G. usłyszał od niej- " zrobiłeś sobie to masz" .. no po prostu dzięki. Nie tknie małego !!!!

dla dziewczyn niezaopatrzonych jeszcze w pieluchy : W SuperPharmie paczka Huggisow 90szt za 35 zl. Wystarczy miec ich karte-a teraz wyrabiaja na miejscu, wiec nie ma problemu.
Ja dzis zakupilam. To moje pierwsze pieluchy i czuje sie dumna:)

ja jestem typowym przykładem lenia, panikarza, płaczka, więc mama by się przydała u mnie;-)

no coś ty natuś??????:D:D:D:D:D:D:D
moja mama wczoraj stwierdziła, ze jak ja juz tak panikuję (jakakolwiek próba rozmowy na temat szpitala, dziecka a nia daj Boże porodu to wg niej panika:P) to ona chyba ucieknie z domu jak dostanę bólów porodowych............ miło co???????????

ech, u mnie cała rodzina jest wybitnie zaangażowana w ciążę, ale jak tylko pytam kto mi pomoże pieluchy zmieniać, to jakoś temat się samoistnie zmienia :D
śmieję się, że jestem zwolenniczką inżynierii genetycznej- dziecko powinno zacząć robić kupę, gdy nauczy się korzystać z sedesu :D to musi się dać jakoś zrobić... ;p

Dziewczyny może Wy mi doradzicie- poszukuje kocyka,ale tym razem takiego grubszego, bardzo ciepłego. Tylko nie wiem już z jakiego on materiału powinien być? Przeglądałam allegro ale kiepsko widać czy jest cieńszy czy taki grubszy. Mam już dwa cieńsze i teraz poszukuje coś grubego.

reklama
Mała_mi88 ja właśnie taki grubszy kupiłam w sklepie, bo na allegro wszystkie takie cieniutkie mi się wydawały. A jednak dopóki nie dotkniesz nie będziesz wiedzieć jaki jest dokładnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry