reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczynki.jezeli chodzi o ubieranie to ja rowniez jestem zielona.nie wiem czy dzidziusiowi nie bedzie cieplo czy za zimno..:/ bo np sa body z kr. rekawem i co do tego mozna ubrac??kaftanik i spodenki i skarpetki i bedzie dzieciowi cieplo??czy lepiej do tego welurowego pajaca??pażdziernik moze byc juz bardzo zimny...

a z innej beczki do mam doswiadczonych kupowalyscie moze chusteczki nawilzone dada z biedronki??widzialam teraz promocje 4paczki za 12zl bodajże i nie wiem czy sobie zakupic.

reklama
Iwcia ja kupowałam te chusteczki, ale już jak syn był większy. Jak był malutki to chyba używałam chusteczek pampersa. A te pieluchy biedronkowe frutti (czy jakoś tak) uważam, że są lepsze od huggies, bo przynajmniej nie przeciekały. Na początku też uzywałam pieluch pampersa, ale potem szukałam oszczędności i kupowałam inne pieluchy.

Iwcia nie twierdzę, że nie. Ja po prostu na początku postawiłam na znaną markę, a później przekonałam się do innych. Teraz nie wiem jak będzie. Na początek chyba kupię pampersy new baby, bo wg mnie są świetne.

Ja sobie dzisiaj zrobiłam prawdziwy dzień przyszłej matki. Mam mega pakę pampersów, 4 paczki chusteczek nawilżanych, termometr do wanienki i nożyczki do pazurków. Ale jestem szczęśliwa :-)

Iwcia ja proponuje ,zebys nie kupowała od razu 4 paczek chusteczek jednej firmy , bo moze się okazać ,ze maleństwo bedzie mialo uczulenie. Kup jedną i sprawdzisz jak dzieciątko reaguje bez zbędnych kosztów (gdyby się okazało ze jednak nie są dobre).
A co do ubierania - najprostsza zasada jest taka ze dziecko powinno miec jedna warstę ubranek wiecej na sobie niz dorosły czlowiek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry