happybeti
show must go on...
Natuś,to nie zabawki uczą dzieci,tylko my,rodzicemoje dziecko to będzie chyba jakieś głupie, bo tych wszystkich uczących zabawek o których piszecie nie ma i raczej mieć nie będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natuś,to nie zabawki uczą dzieci,tylko my,rodzicemoje dziecko to będzie chyba jakieś głupie, bo tych wszystkich uczących zabawek o których piszecie nie ma i raczej mieć nie będzie
mlutka, zalezy czy maly lubi mate, u nas wlasnie odkrywana jest mata z pozyzcji brzuszka, tzn wszystko co tam odstaje jest super, trzeba pociagac posmakowac, przeturlac sie zeby dostac, zawsze mozesz sprzedac ta co dostaliscie i kupic cos uzywanego, ja tak zrobilam, dostalam mate nowa od znjaomych z pracy i mi sie nie spodobala, sprzedalam i w tej cenie kupilam wlansie uzywana tiny love
mala mi a moze bajki/ ksiazeczki edykacyjne/ zawsze bedzie taka trwalasz pamiatka a na pewno sie przydadza
malutka, moja córa właśnie niedawno stwierdziła że leżenie na macie nie jest ogromną karą, więc stwierdziliśmy że kupimy jej jakąś która jeszcze bardziej ją zaciekawi. może nawet polubi leżenie na brzuszku i spróbuje przewracanek... więc my ryzyk fizyk kupiliśmy:-)teraz mamy z fisioprajsa ale ona jest wąska więc dużo ruchu Miśka nie ma - szukaliśmy szerszej i z większą liczbą bajerówSuper jest ta mata. Też chciałam taką kupić ale dostaliśmy od teściów taką beznadziejną Canpola. Tragia. Lipne kolory, lipne zabawki. Na środku maty, tam gdzie dziecko ma leżeć jest miś który ma wypukły nos. To chyba niezbyt fajnie jak w plecki takie coś uciskaZła jestem bo jak chcieli matę kupić to mogli trochę bardziej się wysilić. Mogli spytać jaką chcemy.
Nie wiem czy jest sens teraz kupować nową. Jak myślicie?

moje dziecko to będzie chyba jakieś głupie, bo tych wszystkich uczących zabawek o których piszecie nie ma i raczej mieć nie będzie