reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Miłosz uwielbia laptopa-wyrwał mi już dwa klawisze....a tak poza tym uwielbia bawić się zakrętkami po słoikach,łyżkami i wszystkie "wypasione" zabawki wtedy nie mają szans przebicia ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A jak to jest z tymi nosidłami? Można w nich nosić dzieci, które nie siedzą? Nic im się nie stanie z kręgosłupem?

Mozna, sa wlasnie tak zaprojektowane, zeby maluchy, ktore nie siedza, mialy wygodnie i bezpiecznie. My mamy Baby Bjorn Active, bardzo wygodny i stabilny zarowno dla Paffcia, jak i dla mnie. Polecam.

U Nas furorę robi drewniana łyżka i butelka po wodzie mineralnej. Poza tym z edukacyjnych zabawek to ma na razie matę, na której na okrągło leży i przegląda się w lusterku. Bardzo lubi grające pluszaki, ma ich może dwa, a reszta jej zabawek to gryzaki, klocki gumowe, wszystko co można włożyć do buzi, gryźć jest najlepsze. Aaaa ostatnio czyli od jakiś dwóch dni bardzo ją interesują metki przy zabawkach (pluszakach).

A i tak najlepszą zabawką są puste butelki po wodzie mineralnej, ma już cały zestaw od najmniejszej 0,33 do takiej dużej 1,5 l. :-D a nakrętka idealnie sprawdza się do gryzienia na obolałe dziąsełka hehe :tak:
Zostaje jeszcze taka 6 litrowa i będzie komplet:)
u nas furorę robi firanka i pusta puszka po energetyku :-) wszystkie zabawki z fisia sie przy nich chowają :-D
A ty się później dziwisz że dziecko nie chce spać albo szaleje skoro dajesz jej puszki po energetyku :P:)

A co do nosidełek my mamy takie:
YouTube - BabaSling Baby Carrier - Kiddicare
na razie nosiliśmy się tylko w niej po domu i to jakiś czas temu teraz znowu musze je odkurzyć :)

reklama
a czy ktoras z was ma nosidlo, womar zafiro, albo chuste womaru, bo sie zastanawiam co by kupic, bo elastyczna chusta fajna byla, tylko klopsik juz za ciezki

ja mam nosidło womar ale starszy model,kupiłam na allegro.Jakościowo jest bardzo dobre,ładnie wyglada,ma solidne zapiecia,ale ja jak wychodziłam z małym to i tak podtrzymywałam pod pupą,bo jakiś mam strach że może się coś dpiąć.;-)

Mam dokładnie takie tylko błękitne.

Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko RAIN N8

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry