reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zostaje jeszcze taka 6 litrowa i będzie komplet:)
hehe już nad tym myślałam, żeby taki baniaczek 5 litrowy kupić, ale chyba by nie ogarnął tego szczęścia ;) ledwo 1,5 l butle utrzymuje, wogóle to śmiesznie to wygląda jakby chciał się napić :)))

kania
, widze, że nie tylko u nas butelka po wodzie robi furorę :)

Ostatnio zakupiłam ten zestaw szczoteczek do nauki mycia ząbków, chyba Sarisa o nim pisała. Patryk jest bardzo zadowolony, najpierw troche się krzywił a teraz gryzie ile wlezie, oczywiście pod czujnym okiem rodziców :)

reklama
Znalazłam! Znalazłam! Znalazłam! Wiekszy fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy :) Pamietacie moze ze marudziłam, że wg mnie Frankowi w tym niewygodnie i że jak najszybciej chciałabym go przesadzić do starszego fotelika tego od 9 kg i czekam aż te wage osiagnie, mówiłyście ze bezpieczneij jest mu w tym małym bo jedzie tyłem do kierunku jazdy i powinien tak jak najdłuzej i znalazłam fotelik 9 - 25 kg montowany własnie tyłem do kierunku jazdy :) Ponoć coraz wiecej już takich na rynku z uwagi na wieksze bezpieczeństwo właśnie. Ten to maxi cosi mobi. Mam juz jakąś opcje :) Tylko ta cena.....

Lolisza cena lekko zwalająca z nóg, bynajmniej jak dla mnie. Dobrze, że mój młody jeszcze się mieści w swoim foteliku a potem już chyba do normalnego go wsadzę. Nawet zdaje się jakiś mam na strychu, bo mój P. przyniósł w ubiegłym roku.

reklama
Ida,szczerze mówiąc,miałam cos takiego dla Maksia i nie byłam zadowolona...nie wiem,może teraz robia lepsze,choc ta moja wyglądała identycznie.Jakies to bujanie marne w niej było- nie podobało mi się...ale najlepiej sama wypróbuj w sklepie z artykułami dla dzieci,to będziesz widziała,czy ci pasuje.Ja bym nie polecała...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry