reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też mam jeszcze 1 kupon Smyka na rabat 20%. Drugi wczoraj wykorzystałam jak kupowałam prezent urdzinowy dla koleżanki Przemka. Takie kupony 20% dają w multikinie na seansach dzidziusiowych :-)

reklama
O,taka hustawka ,jak ma frogg, -super:).A to,że jest na baterie i sama buja,to Nobel dla tego,kto wymyślił.My mamy tę dla mniejszych dzieciaczków,też z FP i nieraz mi życie uratowała,jak wszystko było "BE"!
A pisze tu,bo chciałam Wam powiedzieć,że w Rossmanie ostatnio kupiłam nowy rodzaj chusteczek Babydream- z olejkiem jojoby.No własnie- nie sa nasączane wodą z czyms tam,tylko sama oliwka.Wydaja sie strasznie "suche",ale czyszczą dobrze.Mi sie podobają,bo Amelka ma tak suchą skórę,że dla niej akurat.
co to ja jeszcze....aaa,pisałyście,że chcecie cos kupic,ale nie wiecie,co:).Ja bym miała dwa typy:)- pierwszy to Projektor z pozytywką FISHER PRICE | Zabawki | Interaktywne | Sklep internetowy So Baby - Znane marki w niskich cenach jeszcze kilkulatkowi,żeby nie bał sie samodzielnego zasypiania:).A drugi to klocki Duplo,bo mozna wciąż powiekszac kolekcje i maluch długo sie nimi będzie bawić:).

Szukam czegoś fajengo do łóżeczka, odmontowałam karuzelkę i rozglądam się za czymś w zastępstwie, czymś miłym dla ucha, może z jakąś lamkną lub projektorem właśnie. Myślałam o fisher Proce, ale mieliśmy od nich karuzelkę i szczerze mówiąc już mnie zaczęła nużyc ta ich muzyczka... czekam na Wasze pomysły i opinie ;-)

Szukam czegoś fajengo do łóżeczka, odmontowałam karuzelkę i rozglądam się za czymś w zastępstwie, czymś miłym dla ucha, może z jakąś lamkną lub projektorem właśnie. Myślałam o fisher Proce, ale mieliśmy od nich karuzelkę i szczerze mówiąc już mnie zaczęła nużyc ta ich muzyczka... czekam na Wasze pomysły i opinie ;-)
Miłosz ma Pozytywka Projektor Kubuś Puchatek Tomy 2015 - Elcik Internetowy Sklep Z Zabawkami Dla Dzieci i bardzo lubi ten swój projektor:-)U nas sprawdza się on na 5:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry