Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czarodziejka- identyczne,tylko różowe mieliśmy odziedziczyć po Kalince.Ale że wolimy drewniane,to podziękowaliśmy.Ja opiekując się Kalinką miałam z nim do czynienia,no i jest w zasadzie ok,ale tapicerka ceratowa,niestety,rozdarła się:/- więc jak się zastanawiasz,to moze faktycznie lepiej kupić to ze zdejmowaną do prania?
Czarodziejka u nast atpicerka ceratowa rozdrała sie w trakcie niecałych 3 miesięcy uzytkowania - to po pierwsze, a po drugie to ja osobiście nie mogłam patrzyć na Franka klejącego sie do tej ceraty przy 30 stopniowym upale, opcja kładzenia pieluszki jak dla mnie nie do końca bo tą pieluszke musze i tak wyprac potem tak samo jak i materiałową ściąganą tapicerke. Tak więc my sprzedaliśmy krzesełko z ceratową tapicerką i kupiliśmy drewniane z materiałową.