reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ida ,pamiętam,chciała kiedyś dla Misi kupic hustawkę ,taką na metalowym stelażu i ja jej ją odradziłam,bo miałam taką dla Maksia i porażka totalna- w ogóle się nie sprawdziła- to "ramię" było za krótkie,trzeba było non stop stac przy niej i bujać:/...Miałam tę z F.P. teraz dla Amelki,no,ale ona już z niej wyrosła,a szkoda...generalnie,jeśli masz zamiar kupić i masz taką możliwość(żeby w domu zawiesić),to albo najzwyklejsza kubełkowa,taka,jak do ogrodu-ta,co pokazała Rysia b. fajna,bo widać,że "rośnie" z dzieckiem,albo rozejrzec się za jakąś domową,ale z silniczkiem ,bo te "zwykłe" to do niczego- w sensie,że musisz stac przy niej i bujać dziecia,bo zaraz sie zatrzymuje.Tylko nie wiem,czy dla takich duzych dzieci,jak nasze,jeszcze produkuja takie hustawki...jak chciałam poszukac,to wyskakiwały mi te z F.P.
ale tu znalazłam taka do 18 kg
http://megaplaneta.pl/pl/fisher-price-hustawka-delux-3w1-lezaczek-r2482.html

Ostatnia edycja:
dzięki.
hmmm, tego z fisher price to nie kupię, bo za drogie.
Mogę stać i bujać, byleby siedział w czymś choć chwilę, bo na razie nie ma miejsca, gdzie by siedział z radością :no::no::no::no:

Jak masz miejsce,to lepiej kupic taką podwieszaną do sufitu lub futryny drzwi- naprawdę lepsza.Zresztą najlepiej wybierz się do sklepu z art. dzieciowymi,przymierz Piotrusia do huśtawki i sama zobaczysz:).

Nat my mamy na razie taką rozkładaną do 9kg ale Iś sie jeszcze spokojnie mieści ;-) u moich rodziców mamy dwa haki w futrynie i na nich zawieszoną zwykłą kubełkową huśtawkę tego typu

hustawka-kubelkowa_48.jpg

kosztowała całe 19,99 w Cerfie ;-) Iś przeszczęśliwa mogłaby tam cały dzień siedzieć :-D

będziemy niedługo dokładnie tak samo montowali ją u nas w mieszkanku bo takie dwie kupiliśmy :tak:

reklama
ALICJA a jak to zamontujecie? bo może tylko ja tak myślę, że się nie da
HAPPYBETTI nie no tak poważnie to po prostu najchętniej by tylko raczkował i stał przy meblach i otwierał szafki itd, inne rzeczy go mniej interesują. ale nadal się uśmiecha do wszystkich i ludzi sobie "kupuje" i nie płacze

Do góry