reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Takie.Podobaja mi sie,ale czy są praktyczne????Czy dobre?Czy będzie chciała wnich chodzić?No,nic,zawsze może oddać. buciki.jpg

reklama
Chciał kupic jeszcze jedne,sznurowane,ale mu wyperswadowałam:-D- ma takie od Cioci,tylko jeszcze za duże,może na wiosnę będą dobre.ale faaajne są,jak miniaturowe "glany" wyglądają:tak:

My na Mikołajki postanowiliśmy dziś małemu kupić dvd 'Dobranocny ogród'. On ogólnie nie ogląda bajek, ale kiedyś mu to puściłam na you tube i jest tym oczarowany do tego stopnia, że to jedyny sposób żeby mu obciąć paznokcie. Puszczam mu ten kawałek Dobranocny ogród cz.2 - YouTube i mały nawet nie zauważa, że mu coś z paluszkami robię ;-) Inne bajki tak na niego nie działają.

nice- dzięki:tak:.nie znałam tej bajeczki,ale jak puściłam Amelce z tego linka,to aż "chodziła " cała ze szczęścia.A ten odcinek o myciu ząbków jak zobaczyła,to śmiała się w głos:-)

reklama
Happy - mi kiedyś to koleżanka poleciła, jak to sama obejrzałam to się za głowę złapałam jak takie debilne rzeczy można oglądać, ale kiedyś zdesperowana fochami małego puściłam mu to i szok! Siedział jak zaczarowany, uśmiecha się do tych stworków, zachwyca, tańczy jak są jakieś piosenki. A on normalnie nie interesuje się tv - zerknie na chwilę i potem ma tv gdzieś. Ale ta bajka rzeczywiście coś ma w sobie i się podoba takim maluszkom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry