reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
natolin/ dawidowe wpadajcie do Gdanska u nas jest wszystko ;)
kania do jakiej kwoty to maja byc zabawki?
a co do świątecznych prezentów, to proszę was o pomoc, chcmey kupić duplo i teraz pytanie jakie, tego jest tyle, że głowa boli, chcę zestaw startowy + coś, samych zestawów startowych jest kilka, co doradzicie
drugie prezent to będą małe samochodziki, bo przeżywamy właśnie nimi fascynacie +sanki takie zwykłe drewniane z oparciem, jakoś najbardziej do mnie przemawiają

My mamy taki jako zestaw startowy i polecam bo klocków jest naprawdę sporo LEGO 5588 DUPLO WIELKIE PUDELKO XXL NOWOSC 200szt (1908457501) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
my kupiliśmy ecco za 199zl w outlecie, może poszukaj w necie jest sporo w "lepszych" cenach niż w sklepie
a zabawek jest mase w auchan: zakupilam dzis duplo zestaw startowy, tak wiec prezenty świąteczne rozpoczęte :)
auchan zabawki

Ostatnia edycja:
no wlasnie my mamy taki uklad, ze my kupujemy co chcemy a kase dostaniemy wzamian, tak wiec wszytkie prezenty sa przemyslane i wg naszych potrzeb, wiec kupie sobie vw passata i domek w górach :-D:-D:-D:-D
a kolochy schowane w szafie i beda czekac do grudnia, najchetniej to bym juz je mu dala :rofl2::rofl2::rofl2:

nie mogę się zdecydować na buty zimowe i coś czuję, że w końcu stanie na ecco, choć mnie na nie nie stać :-(

Ecco co prawda nie mierzyłam, ale za to kilka dni temu kupiłam młodemu kozaczki PRIMIGI. Były najlżejsze, miały najlepszą podeszwę. No i najważniejsze, Wojtkowi najlepiej się w nich chodziło. Na niektóre reagował płaczem, w ogóle nie chciał w nich chodzić.

Hehe, to chyba moj pierwszy post w tym watku :-p

Aniawa, bo ja wlasnie dzis te PRIMIGI ogladalam na Amazon. Ciesze sie, ze sie u Was sprawdzily, bo podobaja mi sie. Wygladaja na solidne. Tylko cena... :baffled: A jakie maja ceny w Polsce? Ciekawa jestem o ile sie roznia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry