reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nice:tak:my z M. tez kiedys doszlismy do wniosku,że rzeczy w stylu "Teletubisiów",które nam,dorosłym,wydają sie do niczego,jednak są dostosowane do psychiki i możliwości odbiorczych małych dzieci.
U mnie tv w ogóle mało właczone jest,bo nie przepadam;).Ale jak już,to zauważyłam,że Amelka lubi to,co powtarzalne- sygnały programów,reklamy,czołówki filmów,prognoze pogody- takie właśnie "duperele":tak:

reklama
U mojej na czasie jest reklama kredytu i taka reklama TVN z prgramami jakie lecą w TVN. Ona jak oczarowana. A jutro jej puszcze ten dobranocny ogród i ciekawe co będzie. Generalnie TV ja mało interesi. A ja już coś do na minute. W sumie to i dobrze.

U nas z reklam to :
- telewizja n z tymi niebieskimi kulkami- stworkami- hit
- oczywiście relkama z piesami i sztuczną szczęką:-D
-wszystkie reklamy z dziećmi
- reklamy z kaszlem:sorry2:

ja pamiętam jak bratanica miała 2 lata (10 lat temu) i wszedł fenistil. Do niego była jakaś głupkowata piosenka i jak mała się nauczyła to ciagle ją śpiewa a cała rodzina z nią. Łpałam się na tym że nawet w pracy przy dokumentach ją śpiewałam i się ze mnie nabijali. Długo ją pamietałam ;-)

Franka nie bardzo interesują bajki,ale reklamy owszem. Kurczę,muszę przypatrzeć się dokładnie,na jakie zwraca większą uwagę. A poniewaz u mnie od 11 leci kanał muzyczny,więc synek upodobał sobie teledyski-zwłaszcza wokalistek- JLO, Nicole jakaśtam,Rihanna,Sylwia Grzeszczak i wiele innych:-D. Bruno Mars już mu się znudził,ale jeszcze lubi Afromental

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry