reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Happy - no właśnie się boję, bo jak rzuci takim klockiem jej w twarz to jednak może być niebezpieczne dla noworodka, więc na razie się wstrzymam. A piankowe właśnie mu kupiliśmy, ale na razie w szafie schowane, bo on je by pożarł wszystkie. On wszystko co miękkie i ząbki dobrze wchodzą to odgryza i zjada:baffled: U teściów raz zjadł tak 1/5 takiej piankowej piłeczki i teściowa na pogotowie leciała, bo wtedy on sam u nich na noc został ;-) Nic mu oczywiście nie było, ale jednak wolę nie testować większych ilości ;-)

no i kupiłam drewniane klocki i garaż...teraz czekam tylko na przesyłkę:)mam nadzieje że zaintersują Miłosza te rzeczy na dłużej niż 5 minut:)a więc Mikołajki mam z głowy...teraz dalej czekam na propozycje zabawek,książeczek (ogólnie jakiś fajnych prezentów) na święta:)

ja pomyslów nie mam ani miejsca w mieszkaniu za bardzo tez ;-) ale tak mnie sklonilyscie, ze w sumie fajnie by bylo cos kupic na mikolajki ;-) moze tez taki garaz zamówié

Natolin - u nas tak samo - miejsca już brak na to wszystko. A co to dopiero będzie jak mała się urodzi i dojdą jej rzeczy!:szok: Jak się przywiezie od rodziców leżaczek i do tego mata edukacyjna + 2 jeździki Przemka i te wszystkie inne zabawki to nie wiem czy jeszcze jakieś miejsce na podłodze zostanie ;-) Ja zamówiłam na Mikołajki DVD http://allegro.pl/dobranocny-ogrod-wesole-tomblibusie-dvd-i1917008773.html mało miejsca zajmuje. Ale ten garaż też mnie kusi, może na gwiazdkę dostanie... :-)

Ostatnia edycja:
rysia- co do książek to teraz są fajne na magnesy, mój Arek lubi przyklejać ale pod moją kontrolą bo inaczej je magnesy. Coś takiego, my mamy dla Olki z dinozaurami i nawet się nie spodziewałam, że Arek będzie ja tam tak ładnie doczepiał, czasem wkłada do buzi, ale już coraz mniej.
Zwierzęta. Magnesy. Zabawa + Nauka [nowa] (1879044675) - Aukcje internetowe Allegro
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i z okienkami otwieranymi są fajne

SZKOLNA WYCIECZKA. FISHER PRICE. Z OKIENKAMI -NOWA (1927302968) - Aukcje internetowe Allegro
NADESZŁA WIOSNA. FISHER PRICE. Z OKIENKAMI - NOWA! (1928029376) - Aukcje internetowe Allegro

nice- a to jak moja Amelka....tez taka miękką piankową piłeczkę usiłowała zjesc i musiałam jej zabrać...Ale ja na pogotowie nie leciałam;-):-D

Przemek to wygryzł kawałki i je zjadł. Teściowa mi się przyznała jak wróciliśmy i ona w ogóle taka przerażona mi to mówiła jakbym ją zabić za to miała i że poszła z tą piłeczką na pogotowie się spytać co ma z dzieckiem robić (Przemka nie brała), ale powiedzieli, że mu nic nie będzie. Ja to się z mężem z tego śmieliśmy,bo to miękkie więc raczej krzywda mu się nie stanie skoro już zjadł i się nie zadławił ;-) No ale teściowa to panikara więc nawet nie chcę myśleć co ona tam przeżywała :-D W każdym bądź razie u nas na razie takie rzeczy odpadają. No ale komplecik klocków czeka w szafie i za jakiś czas będzie jak znalazł :-D

Kroma - ciekawe te książeczki. One mają w środku takie okienka, w które się wpasowuje te magnesy? Bo tam nie ma tego pokazanego na allegro.

Nice,Amelka tez odgryzła i zjadła kawałek,ale w porę się zorientowałam i nie udało jej się więcej:-D
A te książeczki super,ale ja na razie bym takich nie kupiła- poczekam,aż nie będzie wszystkiego usiłowała zjeść.Co prawda nawet słucha,jak jej mówię "to fuj,niedobre" i nie bierze wtedy do buzi.No,ale z dziećmi nigdy nic nie wiadomo,wole nie sprawdzać:-DMagnes jednak bardziej "inwazyjny" niż kawałek pianki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry