happybeti
show must go on...
nice,jak sie obawiasz o całość córeczki w związku z zapędami Przemka ,to może coś takiego?
Klocki piankowe 100 elementów
Klocki piankowe 100 elementów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U teściów raz zjadł tak 1/5 takiej piankowej piłeczki i teściowa na pogotowie leciała, bo wtedy on sam u nich na noc został ;-) Nic mu oczywiście nie było, ale jednak wolę nie testować większych ilości ;-)
Jak się przywiezie od rodziców leżaczek i do tego mata edukacyjna + 2 jeździki Przemka i te wszystkie inne zabawki to nie wiem czy jeszcze jakieś miejsce na podłodze zostanie ;-) Ja zamówiłam na Mikołajki DVD http://allegro.pl/dobranocny-ogrod-wesole-tomblibusie-dvd-i1917008773.html mało miejsca zajmuje. Ale ten garaż też mnie kusi, może na gwiazdkę dostanie... :-)nice- a to jak moja Amelka....tez taka miękką piankową piłeczkę usiłowała zjesc i musiałam jej zabrać...Ale ja na pogotowie nie leciałam;-)![]()
W każdym bądź razie u nas na razie takie rzeczy odpadają. No ale komplecik klocków czeka w szafie i za jakiś czas będzie jak znalazł 

Magnes jednak bardziej "inwazyjny" niż kawałek pianki;-)