Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
właśnie oglądam stronę internetową IKEA i mula to jest cała seria różnych drewnianych zabawek, a nie tylko ta zabawka z przesuwanymi klocuszkami po tych pałąkach
natolin/ dawidowe wpadajcie do Gdanska u nas jest wszystko kania do jakiej kwoty to maja byc zabawki?
a co do świątecznych prezentów, to proszę was o pomoc, chcmey kupić duplo i teraz pytanie jakie, tego jest tyle, że głowa boli, chcę zestaw startowy + coś, samych zestawów startowych jest kilka, co doradzicie
drugie prezent to będą małe samochodziki, bo przeżywamy właśnie nimi fascynacie +sanki takie zwykłe drewniane z oparciem, jakoś najbardziej do mnie przemawiają
Kania- albo jakieś bajeczki kolorowe, bo w sumie to nie wiem ile kasy wydajecie na ten cel. Ale inne rzeczy to są drogie chyba, że jakieś drobiazgi, ale dla takich maluszków to ciężko coś kupić.