Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to samo u nas, no to samo normalnie no!!!!!!!A przypomniało mi się jeszcze,że jak daję jej z normalnego kubka,to czasem też zamiast pic,to sobie bąbelki robi i wielką ma radochę z tego![]()

ale mimo ze więcej na dekolcie niz w paszczy to jej daję czasem bo zaciesz na paszczy niesamowity wręcz zaciesz no
:-)DOBREEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!sama ściągnie szklanke ze stołu i dopija resztki mojej herbaty- dziś ją na tym złapałam
![]()

no i zaciesz obowiazkowo
aaa i pytałaś się jeszcze co można polecić z zabawek z serii "duperelki" a więc u nas hitem są figurki zwierzaków...układamy je,ja (znawczyni zwierzęcych odgłosów)pokazuje mu jakie wydobywają dźwięki itp;-) FARMA GOSPODARSTWO FIGURKI ZWIERZĘTA ZWIERZĄT (1900824492) - Aukcje internetowe Allegro (coś takiego)
. Na razie wkłada wszystkie ale jeszcze nie łapie tego aby poukładać od największego do najmniejszego.
Szczególnie jak piłeczkę zamknie się w dwóch kubkach :-)
U nas też robią furore, a mamy coś takiego Traktor ze zwierzętami Safari 029652, KIDDIELAND - Bobomarket.pl