Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- juz jej ich nie ubieram,bo jeszcze by nóżki wykoślawiła
.Wczoraj kupiliśmy jej takie "góralskie"- nie wiem,czy ciężaróweczka akurat takie miała na mysli- takie płytkie,wkładane z kożuszkiem wewnątrz i dookoła.wydaje mi sie,ze powinny byc ok.,bo naturalna skóra i "układają się " z czasem do nóżki.no,zobaczymy,jak nie te,będziemy eksperymentowac dalej
.
- i co???
Wyszliśmy z bączkiem i ciężarówką- wywrotką
.A miejsca też niet...U nas za papcie służy o takie coś Zobacz załącznik 408134 . Pod tym przeważnie ma skarpetkę jeszcze. No i u nas też w domu prawie wszędzie kafelki, panele i zimno jest a jak tak sobie z tym chodzi to widzę że stopkę ma w sam raz. Do takich sztywniejszych papci to on się nie nadaje, bo mu się źle w tym chodzi.

- m. tak bardzo chciał jej butki we Francji kupić
.Zmierzyłam jej stópkę- 13 cm.no,dobra...ale ile "zapasu"????Wreszcie wpadłam na "genialny" w swej prostocie pomysł i zmierzyłam w grubych rajstopach i jeszcze skarpetach- tak,aby na zimno było ok. i jeszcze troszkę luzu.Wyszło 15 cm.Buciki takie na cienkie rajstopki nosiła 20 i były takie "na styk".Te zimowe wyszły 22 i jest ok
.