reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U nas też Przemek uwielbia wszystko co gra, a najbardziej to instrumenty wszelakie. Nie wiem czy nie odziedziczył po tatusiu muzykalności ;-) On uwielbia grać na organkach, ma też tamburynek, kołatki itp, no i gra też na męża flecie i strasznie śmiesznie to wygląda. A o dziwno załapał to ekspresowo gdzie trzeba dmuchać i jak to robić ;-) No i wszelkie zabawki grające też uwielbia i od razu się cieszy i tańczyć zaczyna. W ogóle wystarczy mu zanuciś jakąś piosenkę z zabawki którejś i on już od razu szuka wzrokiem tej zabawki - już pamięta co która gra ;-)

reklama
Kania- moje właśnie, zamiast się bawić to włączają wszystkie na raz i tańczą,
Nice- mój też na flecie gra tylko zabawkowym i bardzo szybko odkrył jak się dmucha, siostrę podpatrzył, ale u nas nikt nie ma zdolności muzykalnych. A starsza robi perkusję na pudełkach, wali w nie łyżeczkami i w kaloryfer. Już myślę żeby jej kupić zabawkową perkusję.

Kania moja ma taki komplet tylko zamiast nosidełka łóżeczko mozna kupić też sam wózek.
Ona ciągle w nim siada a nawet ostanio ku mokemu biednemu sercu i nerwom staje :szok:. W łóżeczku to samo. A lalki z kompletu nienawidzi.:sorry:.
Wózek bardzo mocny
MATTEL-FISHER PRICE-WÓZEK +LALKA+FOTELIK+AKCESORIA (1910482632) - Aukcje internetowe Allegro

Nice moja ciagle na organkach albo gitarze a jak mamusia wyjeła swój drewnianyflet to sobie wyrywałyśmy. Też szybko wie jak solidnie zapiszczeć na nim. Aż włos na głowie staje.

a ja tak sobie myślę, że takie małe bąble bardzo muzykalne są i szybko się uczą, mi moja mama opowiadała, że ja się wszędzie pchałam jako dziecko i wygrywałam jakieś konkursy ze śpiewania, jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić, bo ja teraz fałszuję jak mało kto.

Dawidowe- fajny ten wózek.

Kroma właśnie u Oliwii na tym zabawa polega, wszystko gra co w ręce wpadnie i hulaj dusza....
Dawidowe fakt fajny wózek ale nie stać mnie na niego :-( chyba że jakiś bogaty mikołaj przyniesie z zagranicy...

Cena jest duża bo w zestawie jest wózek, lalka, nosidełko (u nas łóżeczko), torba i akcesoria. Wiadomo ile kosztuje każda zabawka fishera. Sam wózek można też kupić i cena jest dużo niższa. Ważne że wózek wytrzymuje wstawanie, noszenie, walenie o podłoge, jeżdzenie i siadanie.

Kroma - hehehe :-D Oj tam, może wcale nie fałszujesz. No coś w tym jest, że te dzieciaczki tak lubią muzyczkę. A najbardziej to mnie rozwala to pokraczne kręcenie pupką zapakowaną w pampersa :-D No uwielbiam jak dzieci to robią, jeszcze mają przy tym uśmiech od ucha do ucha - tylko schrupać :-D

reklama
oki, my mamy te klocki juz od czerwca[h=1]EICHHORN KLOCKI Drewniane[/h]i sa superasne, kartonik wytrzymaly, klocki tez, furore robi ten sorter, nawet garnuszek na klocuszek odszedl w kat
co do przentow mikolajkowych to u nas jak u natolin mikoljaki skormne a swieta porzadne musza byc :)
na mikolajki kupilam takie puzle drewniane
na swieta chce kupic garaz, bo miske uwielbia utykac samochodziki w szparki, wiec powinno sie spodobac, ale myslalam juz o jakim takim z torem wyscigowym, kiedys do tego dorosnie i nie trzeba bedzie kupowac nowego :)
i duplo zestaw satrowy
jeszcze nie mam pomyslu na 1 prezent od moich rodzicow, wiec piszcie piszcie szukam inspiracji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry