nice-girl
Fanka BB :)
Nice ja też moją kiedyś zjem![]()
Hehe
No ja to muszę zaczekać do końca ciąży, bo mam cukrzycę ciążową to po takim słodziutkim kąsku to by mi cukier w kosmos wywaliło ;-) No i za parę miesięcy będzie też lepiej utuczony ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nice ja też moją kiedyś zjem![]()
No ja to muszę zaczekać do końca ciąży, bo mam cukrzycę ciążową to po takim słodziutkim kąsku to by mi cukier w kosmos wywaliło ;-) No i za parę miesięcy będzie też lepiej utuczony ;-)
ja też uwielbiam ten moment kiedy Patryk usłyszy muzyczke i zaczyna tak śmieszne się poruszać, chyba myśli że tańczy 
;-)
zresztą jak sobie pomyśle o kolejnych zabawkach to aż mnie coś trafia
ale święta napewno będą wypasione
:-);-)oki, poszukuje dobrych kapci, bo mamy panele i kafelki i jest zimno od nich, miskowi tez lepiej chodzi sie w kapciach, kupilam w ccc takie za 29zl i noga sie mu w nim poci, polecicie cos?
. Pod tym przeważnie ma skarpetkę jeszcze. No i u nas też w domu prawie wszędzie kafelki, panele i zimno jest a jak tak sobie z tym chodzi to widzę że stopkę ma w sam raz. Do takich sztywniejszych papci to on się nie nadaje, bo mu się źle w tym chodzi.My też takie mamy, ale najczęściej to i tak w skarpetkach chodzi.U nas za papcie służy o takie coś Zobacz załącznik 408134 . Pod tym przeważnie ma skarpetkę jeszcze. No i u nas też w domu prawie wszędzie kafelki, panele i zimno jest a jak tak sobie z tym chodzi to widzę że stopkę ma w sam raz. Do takich sztywniejszych papci to on się nie nadaje, bo mu się źle w tym chodzi.
u mnie się sprawdziły takie co je w górach jako pamiątki sprzedaja, nie wiem jak się nazywają te z wełnianą wyściółką w srodku, przepraszam, że tak się wcinam ale podczytuję Was czasem.oki, poszukuje dobrych kapci, bo mamy panele i kafelki i jest zimno od nich, miskowi tez lepiej chodzi sie w kapciach, kupilam w ccc takie za 29zl i noga sie mu w nim poci, polecicie cos?