reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nice, :-D ja też uwielbiam ten moment kiedy Patryk usłyszy muzyczke i zaczyna tak śmieszne się poruszać, chyba myśli że tańczy :laugh2::rofl2:;-)

Ja szczerze mówiąc o mikołajkach wcale jeszcze nie myślałam :rolleyes2: zresztą jak sobie pomyśle o kolejnych zabawkach to aż mnie coś trafia :-p ale święta napewno będą wypasione :tak::-);-)

oki, poszukuje dobrych kapci, bo mamy panele i kafelki i jest zimno od nich, miskowi tez lepiej chodzi sie w kapciach, kupilam w ccc takie za 29zl i noga sie mu w nim poci, polecicie cos?

oki, poszukuje dobrych kapci, bo mamy panele i kafelki i jest zimno od nich, miskowi tez lepiej chodzi sie w kapciach, kupilam w ccc takie za 29zl i noga sie mu w nim poci, polecicie cos?

U nas za papcie służy o takie coś kapcie-dla-dzieci-ze-sko_671.jpg . Pod tym przeważnie ma skarpetkę jeszcze. No i u nas też w domu prawie wszędzie kafelki, panele i zimno jest a jak tak sobie z tym chodzi to widzę że stopkę ma w sam raz. Do takich sztywniejszych papci to on się nie nadaje, bo mu się źle w tym chodzi.

U nas za papcie służy o takie coś Zobacz załącznik 408134 . Pod tym przeważnie ma skarpetkę jeszcze. No i u nas też w domu prawie wszędzie kafelki, panele i zimno jest a jak tak sobie z tym chodzi to widzę że stopkę ma w sam raz. Do takich sztywniejszych papci to on się nie nadaje, bo mu się źle w tym chodzi.
My też takie mamy, ale najczęściej to i tak w skarpetkach chodzi.

U nas też ogólnie zawsze w skarpetkach chodził, ale od ponad tygodnia chodzi też w takich kapciach bo widziałam po stopach że ma zimne, zresztą mi w tym naszym mieszkaniu samej zimno i tak sobie myślę że jemu też.

reklama
u mnie się sprawdziły takie co je w górach jako pamiątki sprzedaja, nie wiem jak się nazywają te z wełnianą wyściółką w srodku, przepraszam, że tak się wcinam ale podczytuję Was czasem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry