Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miałam już dość pisiu pisiu po panelach
i wpadłam na pomysł tej tablicy i to był strzał w dziesiątkę ;-) Isia nosiła ją wszedzie, mazała ile sie dało (cały czas powtarzała przy tym "kółko, kółko" ale to co grzmoliła niewiele z kółkiem miało współnego
) pisze w czasie przeszłym bo mi gdzieś skubana schomikowała długopisik do tablicy i nie moge go nigdzie znaleźć 
ale Isia pokochała ją tak ogromną miłością...mamy też lale szmacianki, które też lula, tuli, wozi...chyba kolejna to byłoby za dużo..
.Ale z tego,co pamiętam z tego wątku,to chyba jedyna nie jestem z tym koniem;-).Tylko my wybraliśmy tego mniejszego,dla maluszków- nie liczę na to,że zainteresowanie długo przetrwa

tak, są na zatrzaskRoxi buciki super a kapuci takich wszędzie szukam bo są na zastrzask tak?tu wszędzie są na rzepy Kubuś ściąga w 30sek a takich niedal by rady
wejdź sobie na stronke Befado i możesz zamówić bezpośrednio od nich, jest jeszcze taniej niż w sklepie ;-) o widze, że i makuc już podpowiedziała :-)

;-)

scenka:
Alka wyciągnęła lalę z pudła z zabawkami, wzięła ją za nogi i zaczęła nią uderzeć o panele za każdym razem po głośnym "baaach" ciesząc się niezmiernie![]()

:-)
no nieźle to musialo wyglądać