reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a mnie jak takie tematy nie ruszały zbytnio, tak chyba mi też się zaczyna "faza":)))))))))) z tym że ja sobie jeszcze poczekam... ale co tam, zdążę się napatrzeć jak już lokator(ka) będzie w środku:)))

reklama
ladygab, niestety jestem w Bydgoszczy, gdzie nie mam możliwości wrzucić do kompa zdjęć łóżeczka z komórki. Mogę to tylko zrobić jak jestem u rodziców.

monimoni, no mówię Ci, jak to pozytywnie nakręca, taki cudny widok!!!

ladygab zgadzam się z tymi wypadkami i ostrożnością w przewożeniu dzieci. lepiej być przezornym, niż później do końca życia nie móc sobie wybaczyć

apropos komódek. Ja kupilam najtańszą (za 199zł! ) i przerobilam :-) , z łozeczkiem tez tak zrobię.
Nie moglam dostac dwukolorowego kompletu (akurat z takim brązem w jakim mam już meble) , a jak byl to za prawie 2000zł - no to dajcie spokój ,nie oszalalam jeszcze.
Poniżej zdjęcia

Melissa, fajna ta pościel, mi się najbardziej podobają wzory w te paseczki, no i ma ślicznie profilowany ochraniacz na szczebelki. Tez się nad taką zastanawiam (oprócz mojego wyśnionego słonika z klupsia:

Pościel niemowlęca Słoń 3-el KLUPŚ - BOMBIK (1068618340) - Aukcje internetowe Allegro

Ja chcę kupić komplet 3-elementowy- pościel i ochraniacz.

Baldachim -taki z grubszego pościelowego materiału (moim zdaniem) utrudnia przepływ powietrza no i zbiera kurz. Tu jest lepsze rozwiązanie z ta moskitierą- jest przewiewna i szybciej można ją wyprać i wysuszyć.

PS: dziewczyny kupujecie/ chcecie używać leżaczka-bujaczka?

Mellisa

ja wlasnie kupila posciel w Pl i kolerzanka ktora byla autem mi juz przywiozla:)))) Wybralam dokladnie ten sam powiedzialabym wzor czyli ten ochraniacz wydaje sie tak ladnie wykonczony, zaaokraglony:)))) Ja mam bez baldachimu i bea tej zaslonko pod lozeczko.
Posciel bardzo ladna spelnila moje oczekiwania, nie wiem czy jest z tej samej firmy co ty wybralas. Kupilam ja wraz z wypelnieniem i mam 2 komplety. Dalam wybor koloru i wzorow moim chlopakom bo ja bede wozek wybierac:)))
Moj syn wybral drabinki z misiami na niebieskim tle bo on fan niebieskiego:))) a maz zyrafki koloru ecru.
Posciel sliczna naprawde:)))

reklama
Ja jeszcze nic nie kupiłam...:( ale myślę że zakupy pełną parą rozpocznę po przeprowadzce, która mnie czeka za 2 tygodnie.Byłam ostatnio w mothercare i już wiem że większość rzeczy tam zakupie w szczególności do pokoiku-są tam piekne komplety pościeli do tego zasłonki i różne dekoracje:)Już nie mogę się doczekać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry