reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Ja ostatnio w Krakowie wstąpiłam do tego Mothercare. Ceny rzeczywiście nieziemsko wysokie! Nie mam czego tam szukać.

a ta poduszka z Lidla, muszę się po nią przejść. Może się przydać :)

Ja poduche z Motherhood dostałam od mojego M :) Zlitował się nade mną po moich kilku nieprzespanych nocach :/ Teraz spię jak zabita :D CUD nie poduszka :D

A co do pościeli to ostatnio zachorowałam na wszelkie z firmy AMY
http://www.amy.com.pl
Szczególnie ta z żyrafką :)
Jutro jedziemy obadać komody w IKEI może jakąś kupię wkońcu żeby ulokować ciuszki :)

Maga a mnie zastanawia ta poducha bo coraz trudniej znaleźć mi dobrą pozycję do spania, a małż jęczy że mu całą kołdrę zabieram :p

PL_46592_02_b.jpg

• poszewka z przyjemnej dla skóry, czystej bawełny​
  • doskonała dla kobiet w ciąży​
  • zdejmowana poszewka z zamkiem​
  • wysokojakościowe wypełnienie zapewnia stałą objętość​
  • 40 x 145 cm
29,99zł tylko, a tak normalnie to około 70 zł-100zł kosztuje cuś takiego....a potem można by było wykorzystać jako rogala-podkładkę do karmirnia... jak myślicie?

Aniulek to zwykła poduszka tylko, że dłuższa i węższa. Nie nada Ci się później na rogala do karmienia. Specjalne poduszki, o których piszesz, że kosztują nawet do 100zł są profilowane na półokrągło lub owalnie. Ta podusia nie wydaje mi się żeby była dobra, bo jest prosta i nieprofilowana.

ja przejezdzallam dzisiaj kolo sklepu Askot. Zajrzalam wiec do srodka z ciekawosci:)
jejku, jakie te wszystkie rzeczy sa drogie! Rzeczywiscie najlepiej poogladac w realu i zamawiac na Allegro, mozna duzo zaoszczedzic.
Spodobala mi sie ostatnio na Allegro opcja zakupu zestawu ubran, calosc troche kosztuje, ale ubranka wychodza po 10-15zl, w tym kurtki czy spiworki. Ostatnio jeden zestawik uciekl mi sprzed nosa(a na 58 ciuszkow ze 3 mi sie nie podobaly) , moze jeszcze uda mi sie cos upolowac;)

U mnie w kwestii poduszek to ciekawie jest bo dwie duże i od .... jaśków:) A spać też lubię na mężowym brzuszku, ale coraz gorzej mi znaleźć dobrą pozycję i przez to się wiercę i szukam miejsca. Ostatnio to nawet jasiek pod brzuszka kładę.:)

fasolkania- ja tez tak mam, z tymi poduchami, uwielbiam te z ikei za 2 czy 3 zl, tak mi pasuja pod glowe i zawsze jak jestem to biore jedna czy dwie

A mowicie ze w Askocie drogo, a bylyscie w Baby Max?? tam to dopiero sa ceny :no:, to samo w Gluck

Osobiscie polecam wszytskim mamusiom z wroclawia i okolic hurtownie bajka- ceny sa super, a maja od wozkow przez posciel, ubranka, po zabawki, tylko jesli sie szuka tam firmowek typu FP, to niestety z zabawek nie maja. Musze sie tam wybrac jakos niedlugo:-)

reklama
Ja właśnie miałam bardzo podobną listę na zakupy i w sumie nic mi nie brakowało. Co do tych nożyczek z zaokrąglonymi końcami to nie byłam zadowolona, bo końce końcami, ale ogólnie te nożyczki jakieś grube miałam i ciężko było dobrze malutkie paznokietki obciąć. Zaraz kupiłam takie do skórek i było wiele lepiej i dokładniej. Wanienkę kupiłam taką nakładaną na wannę i nie musiałam jej nigdzie przenosić z wodą lub wodę donosić. Syn do tej pory się w niej kąpie co muszę zmienić, bo już za bardzo się ugina i może pęknąć.

Do góry