reklama
Madlein
Fanka BB :)
Co do zakupów we Wrocławiu to pędź do Carrefoura. Już drugi raz trafiłam na ta promocję, że bodziaki bardzo dobrej jakości są po 3,99zł.
Najpierw nakupowałam w rozmiarze 68, ale okazały się dość duże i w tą środę dopadłam 4 pary 62 do szpitala.
Najpierw nakupowałam w rozmiarze 68, ale okazały się dość duże i w tą środę dopadłam 4 pary 62 do szpitala.
Madlein- ja na razie ubrankowych zakupow nie robie na duuza skale, bo mam cala kope ubran po corce i musze przejrzec pod katem plci, sprzedac to jesli bedzie chlopak i wtedy bede miala fundusze.
A na razie chcialam tak cos kupic, zeby bylo w domu troszke bardziej ciazowo-dziecieco, chociaz dziecieco to jest, zabawki na kazdym kroku...;-)
A na razie chcialam tak cos kupic, zeby bylo w domu troszke bardziej ciazowo-dziecieco, chociaz dziecieco to jest, zabawki na kazdym kroku...;-)
smoniq masz racje... Czas leci jak szalony! Juz wczesniej wspominalam ze juz nawet lutowki sa a my przeciesz dopiero co testy robilysmy... Jeszcze nie tak dawno patrzylam na brzusie innych mam a teraz sama mam juz balon ... Oj oj oj! Ale i dobrze iech pedzi tez czas to szybciej zobaczymy nasze szkraby!
reklama
Podziel się: