reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja właśnie miałam bardzo podobną listę na zakupy i w sumie nic mi nie brakowało. Co do tych nożyczek z zaokrąglonymi końcami to nie byłam zadowolona, bo końce końcami, ale ogólnie te nożyczki jakieś grube miałam i ciężko było dobrze malutkie paznokietki obciąć. Zaraz kupiłam takie do skórek i było wiele lepiej i dokładniej. Wanienkę kupiłam taką nakładaną na wannę i nie musiałam jej nigdzie przenosić z wodą lub wodę donosić. Syn do tej pory się w niej kąpie co muszę zmienić, bo już za bardzo się ugina i może pęknąć.

te wanienki sa super, tez myslalam o takiej, ale mam lazienke tak klitkowata ze nie ma gdzie maluszka ubrac a paradowac przez pol mieszkania z mokrym golasem... wiec M nosil wanienke przez dluugi czas i nawet na sile przenioslam mala do duzej wanny, bo mu sie podobalo noszenie hehe

Z nozyczkami, mam te z zaokraglonymi koncami, w takim pudelku z obcinaczka i pilniczkiem byly baby ona bodajze i calkiem fajne sa, tyle ze to lusterko z pudeleczka wypadlo :(

reklama
Efa- nie mam pojecia czy jest cos takiego do trojkatnych wanien

A ja juz po rekonesansie i jestem mega zadowolona

bo tak

materac kokos- pianka za ok 50zl- taniej niz na allegro, bo bez przesylki

Posciel- wklad, juz od 35zl

Poszwy- od okolo 25zl

przesceradla frotte od 15zl

Czyli juz wiem gdzie sie wybiore na zakupy jak bedziemy kupowac rzeczy dla maluszka
a kupilam juz bodziaczka r 56 za 8zl i czapusie lekka po domku czy do szpitala za 3,70 i szczoteczke z grzebyczkiem za 7zl, wiec pierwsze zakupki juz sa:-)

ladygab polecam hurtownie Bajkę na Długosza. Jak przeczytałam o prześcieradle frote to tam kupiłam za 13zł.

No wlasnie tam dzisiaj wpadlam, a ludzi bylo jak mrowkow, wiec za bardzo sie w temat nie wciagalam przejrzalam tylko kilka orientacyjnie, bo mnie zdeptac chcieli:-)

reklama
Do góry