reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A my czekamy do konca lipca na info od wlascicieli mieszkania, mieli sprzedawac, ale cos im to nie idzie i do konca lipca sie dowiemy czy tu zostajenmy czy sie wyprowadzamy, jak zostajemy to przemeblowanie wszytskiego odswiezenie itd takze troche roboty bedzie:-)na razie nic tez nie robie, no moze kupie jakas posciel albo cos w tym stylu

Maga a mnie zastanawia ta poducha bo coraz trudniej znaleźć mi dobrą pozycję do spania, a małż jęczy że mu całą kołdrę zabieram :P

PL_46592_02_b.jpg

• poszewka z przyjemnej dla skóry, czystej bawełny​
  • doskonała dla kobiet w ciąży​
  • zdejmowana poszewka z zamkiem​
  • wysokojakościowe wypełnienie zapewnia stałą objętość​
  • 40 x 145 cm
29,99zł tylko, a tak normalnie to około 70 zł-100zł kosztuje cuś takiego....a potem można by było wykorzystać jako rogala-podkładkę do karmirnia... jak myślicie?

ta poducha to jakas dziwna jest, normalnie to sa to takie jakby weze, z ktorymi mozesz robic co chcesz, a ta to jak walek i to kwadratowy wyglada...

Ja do karmienia podkladalam sobie zwykle poduszki, ale u mnie nie bylo z karmieniem problemu, a roznie bywa

Dzięki za info o tej poduszce, kupię ją na bank!!! Chciałam kupić takiego rogala, ale nowy to ponad 130 zł- z mothercare. Ta poducha jest super i myślę, że do karmienia też będzie dobra!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry