reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
też o tym myślałam, ilonko, ale kombinuję że położyłabym w roli przescieradła podkład wełniany - on "absorbuje" sporo ciężaru teoretycznie (po naszych kanapach było widać), a zreszta moje chucherko niecałą dyszke na razie waży:sorry:zresztą nie jes to jakiś ogromny koszt... zawsze mozna za rok kupić coś juz bardziej "dorosłego" dla dziecia...
chyba że macie jakieś inne propozycje?!?!?!czekam i będę dźwięczna:-)

reklama
E-lona fakt, te pianki się zniekształcają bardzo szybko. Ja się trochę boję takich łóżek tj. stelaż i materac, bo są wysokie i moja Kundzia na pewno nie raz by leciała z takiego łóżka. Tzn. widziałam tylko wysokie.

natolin jak to sam wyszedł z łóżeczka?
Ida ja Ci nie pomogę, bo ja jeszcze kompletnie nie mam rozeznania w łóżeczkach dziecięcych, bo jeszcze tym tematem się nie zajmujemy u nas na razie łóżeczko pozostaje. No ale tak mnie się wydaje że dziewczyny dobrze piszą o tej piance, ja chyba tez sama nie skusiłabym się na kupno takiego.

Ida moja siostrzenica ma tą kanapę juz 2 lata i jest zadowolona i nie zniekształca się jej wogóle, sama sobie ją rozściela i śpi:-D Natali bardzo się ona podoba.
My kupujemy ją też, bo planujemy odstąpić naszą sypialnię Natalce i zrobić jej pokoik, a że nie jest to duży metraż, to kanapa ta bardzo mało miejsca zajmuje i jest leciutka. Łóżeczko, w którym teraz śpi pójdzie w odstawkę bo robi się coraz bardziej niebezpieczne:szok: Mimo , że szczebelki ma wyciągnietę, wychodzi górą i gdyby nie nasza reakcja, to lądowała by na główkę. A jak jej zwracamy uwagę , że nie wolno wychodzić górą to śmieje się nam w twarz:-D
Mi się podoba ta dsc02852d.jpg

moja siostrzenica ma model 14 z tymi dinusiami hehe

P1060561.jpg

Ostatnia edycja:
NAT :szok: nieźle

odnośnie kanap piankowych to jakoś nie jestem do nich przekonana. IDEK a może lepiej poszukać czegoś nieco droższego a pewniejszego? Pianka sie odkształca, co w tym wieku może u dziecka problemy z kręgosłupem wywołać i niezależnie od tego ile dziecko waży ona i tak się będzie deformować (niestety). I powiem Ci, że ja jak byłam młodsza to miałam w pokoju taką właśnie piankową kanapę, która została wymieniona po niecałym pół roku z tego względu, że na niej się potem spać nie dało, bo tak się pod moje gabaryty uformowała :no: także przemyśl to.

ja też miałam jako dziecko piankowe łóżko (chyba z ikea) i szybko je wymieniliśmy.

a mam pytanie czy któraś z Was korzystała kiedyś z innych worków na pieluszki niż paklanki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry