reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mi się wydaje, że jak jest możliwość na stworzenie prywatności to warto to zrobić.
ja szczerze mówiąc marzyłabym o tym, żeby każde z nas (mąż,Pudzianek i ja) miało swój własny pokoik, a do tego, żebyśmy mieli pokój wspólny jeden... ale to takie marzenia nie do spełnienia

reklama
a widzisz, źle końcówkę przeczytałam, do tego jeden wspólny a przeczytałam mamy jeden wspólny :-D:-D:-D a przecież pamiętam, że pisałaś, że dwa ;)
no właśnie trzeba, dlatego raz na jakiś czas gram ale jeszcze nic nie wygrałam :-(:-(:-(

pytanie za 100pkt
jakie buciki kupujecie swoim maluchom na wiosnę?
zastanawiam sie czy kupować jakieś takie trzewiczki jeszcze kostkę usztywniające (teściowa by była zadowolona:-p), czy po prostu jakieś takie balerinki itp:confused:jak będziemy u ortopedy to zapytam jak to z medycznego punktu widzenia wyglada, ale was pytam też boście niektóre doswiadczone już przecież no i moze bardziej ogólnie zorientowane w temacie:zawstydzona/y:
patrzyłam z ciekawosci na allegro i takie cusie mi w oko wpadły:

ECCO ZK KICK START FUSCHSIA CHILI RED r. 22 (2078622436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BUTY NIKETEAM HUSTLE D 4 TDV (161) 21 EUR WIOSNA (2119530857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mega HIT - Buty Puma Drift Cat II V INF SF rozm.22 (2075196241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

TRZEWICZKI EMEL R. 21 wyprzedaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2076818941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i wiele więcej oczywiscie:cool2:co wy na to???

Ida, ja chyba będę szukać czegoś, co usztywni kostkę, bo Hania, jak ma niskie, to trochę krzywo stopy stawia. Z Twoich propozycji mnie podobają się pierwsze i czwarte. Teraz Hania ma Emel i są fajne, i wygodne dla niej. Niedługo trzeba będzie pojechać i co nieco pomierzyć. Już się cieszę... A, a w Deichmannie też są fajne, np. takie półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
Koniecznie daj znać, co Ci lekarz podpowie.

właśnie mi uświadomiłaś że trzeba zacząć już o tym myśleć :szok:

Idus mi się podobują pierwsze i ostatnie ;-)

z naciskiem że te 1.jpg na początek wiosny, a te 2078622436.jpg na jej "pełnię" ;-)

ragna o te też fajne ;-)

oj i mnie się te różowe podobają....ja w sumie już mam buciki dla małej za kostkę wysokie, ale to na początek, bo na koniec wiosny początek lata zakupić coś bedzie trzeba. Ale Iduś daj znać co i jak ortopeda Ci powiedział.
Ragna też fajniutkie

reklama
ooo, trzeba rzeczywiscie sie juz za bucikami rozgladnac, my nic wiosennego jeszxcze nie mamy. Na poczatek rzeczywiscie jakies takie trzewiczki za kostke i adidaski jakies.
A jaki rozmiar maja wasze maluchy. Maura ma mala stopke, teraz to pewnie 20 bedzie dobra -12,5 cm wkladka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry