Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sa dokladnie te same rzeczy co i u nas. Ja myslalam o tym koszu na pranie bo jest sliczny choc troche maly i o bodkach. A i o tym kroliczku na smoczka. Z Filipem czesto tam kupowalam. Rzeczy sa super jakosci i kolory iespieraja sie po nawet 100 praniach... choc chyba tak czesto niepralamTchibo - Najlepsza jakość dla małych odkrywc�w
super fajne rzeczy dla maluszkow, czaasami co su nich kupuje, a jakos jest po porstu bajeczna, wiec poleca, moze i tym razem na cos sie sama skusze:-)

Moj Filip co chwile dje malej prezenty w postaci swoich zabawek. Co chwila kladzie mi cos na brzuch i karze sie malej bawic 
Oj to za bardzo sie niestaraja... Szkoda. Ja ogolnie zawsze kupowalam tylko pampersy ogolnie z powodu kuponow wiec wydaje mi sie ze dobry chwytreklamowy bo nawet jak mialam kupic bez kuponu to i tak wybieralam pampersy.
A wiecie ze raz czytalam ze babka kupila paczke pampersow i niemialy rzepy zadzwonila do nich i nawrzeszczala i za przepraszam dostala kupony na pampersy na caly rok! He he mogly by sie ktorejs z nas takie dostac))