reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Oj co do motania dzidzi, to wiem ze jest to dobre, ale mi się to tak złe kojarzy ze masakra, jakby mnie ktos związał..dlatego nie chce tego praktykować, w szpitalu jak mi małą omotali to ja rozwiązywałam, tak żeby mogla raczkami ruszać

A te misie z bijacym serduszkiem super!! tez uważam ze to dobry pomysł

A ja jak w szpitalu dostałam mojego małego omotanego to czułam sie pewnie jak go trzymałam, a jak potem go miałam "rozpakowanego"to nie widziałam jak go mam złapać bo on taki malutki byl i...nieporęczny:-p

A oto moje skarby z wczorajszych łowów po sklepach:)

Image059.jpgKupiłam w Rossmannie za 12,99 i jest 50 szt. W Tesco 30 szt. kosztuje 15,99.

Image057.jpgImage056.jpgButelka jedna póki co. A rożek kupiłam niebieski bo nie wiem kto w brzuszku siedzi:( A myślę, że taki kolor pasuje i tu i tu.

Image058.jpgKaruzela upatrzona w komisie, niezniszczona za 16 zł. Montuje się na łóżeczku, wygrywa muzyczkę i się kręci.

Połaziłam wczoraj i w komisie patrzyłam za chustami do noszenia dzieci, ale nic nie ma. W jednym sklepie obejrzałam łóżeczko z szufladą jakie chcemy, ale i tak zamawiać będziemy chyba na allegro bo samo łóżeczko 240 zł a materac i całą resztę osobno trzeba dokupić:( A na allegro komplet z przesyłką około 420. A mi powyżej 500 wychodzi jak normalnie w sklepie.
A wózki to już istna masakra. W sklepach są owszem, ale bez dodatków i w cenach takich,że ........... szczęka pada.

W sobotę do babci jadę i tam u nich obejrzę co mają w sklepie takim typowo dzieciowym.

A kombinezon upatrzyła moja siostra w lumpku, z metkami za nieduże pieniądze. Tylko, że różowy:(

Załączniki

• Image060.jpg
    Image060.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 55
Mój upatrzony wózeczek Roan Marita (głęboki i spacerowy) za 1000zł kupuję. To chyba nie jest aż tak dużo. A już zakochałam się w nim dawno temu :)

reklama
Monimoni- ale jak zajrzysz do dziecka, czy do askota czy do baby maxxa to ceny wozkow faktycznie takie ze oczy na wierzch wychodza...

swietnie ze masz juz upatrzony wozek, przynajmniej omija cie to szukanie, bo naprawde idzie zglupiec z tymi wozkami

Do góry