reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

nice dziś masz synka na dwie piątki ;-) a chciałam Cię zapytać (nie wchodzisz na główny, więc tu ;-) ) czy Twój synek miał mieć inaczej na imię?
a co do chusteczek to ja nie mam porównania, bo zawsze tych używam, a te kilka pampersa to faktycznie było bardziej mokrych, ale mi nie odpowiadały.

reklama
Natolin - Przemek to była jedna z 2 opcji imion i wygrała :-)

No to chyba kupię na próbę jeszcze te niebieskie Baby Dream :-)

bo gdzieś, chyba na kulinarnym ;-) pisałaś w ciąży o nim bodajże jako o Maćku :-)
a żeby było coś na temat to nadal nie mogę się zdecydować na krzesełko...

U nas na samym początku były babydream różowe, później niebieskie. W między czasie dostaliśmy dada takie z niebieskim paskiem (to pewnie te o których pisze Guzik), nio i pampersa. Teraz znowu mamy babydream różowe. Wg mnie te ostatnie są suchsze od pozostałych. Za to te dady są dla mnie za wilgotne. Teraz jak wykończę te różowe to kupie niebieskie babydream.
Nice z tego co wiem to one też sa w takich malutkich opakowaniach więc zawsze możesz najpierw sprawdzić czy będą paskwać, bo ja np. tych z Dada używam jedynie do wycierania rąk siostrzenicy jak się czymś pobrudzi. Od 4miesięc nie umiem ich wykończyć.

U nas co do krzesełka sprawa się wyjaśniła, siostrzenica już zna co raz więcej sztuczek jak się z krzesełka wydostać więc dostaniemy w spadku po niej.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA PEPE BABY DESIGN ESPIRO Wwa (1464894144) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Takie jak to pomarańczowe tylko bez tej zebry. Nie znalazłam nowego takiego na allegro bo to chyba jakiś stary model. Do tego mamy jeszcze taką szarą wyściółka.

natolin popieram decyzję . Ja prosilam o krzesełko , które będzie zajmowalo jak najmniej miejsca z racji tego ,ze nie mam gdzie za bardzo tego trzymac . Moje krzeselko (firmy graco) jest jednym z tanszych , a nic mu nie brakuje. Zmywalna tapicerka, regulacja tacki i podnózka , pasy bezpieczenstwa - czyli wszystko to co każde krzeselko.

ja jednak po konsultacji ze znajomymi chyba kupię coś tańszego
Natolin ja do tego krzesełka nie dołożyłam ani złotówki, ten model który oni mają to kosztował ok170zł nie całe 1,5 roku temu. A ten link który dałam to tylko tak poglądowo:) Na tym ich krzesełku nie ma żadnych zwierzątek :)

reklama
Do góry