reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

SARISKA :-):-):-) ale Twoje dziewczynki maja ładnie w pokoju. A łóżko superaśne. I brawa dla Zuu, że tak ładnie się z niemowlęcego łoża na doroślejsze przeniosła.
NAT Piotrek od niedawna śpi na normalnym łóżku?
WIOLI wózek wygląda na solidny. I tu dałaś mi do myślenia, że mój już na wykończeniu jest (a raczej Alicji a nie mój :-D)

reklama
Ragna tutaj takich lozek jest mnostwo z motywami bajek jakie sobie tylko zazyczysz ale wlasnie ten minus ze sa metalowe bo tak to sa sliczne

SUPER! a nie ucieka Ci z łóżka?
my Alicji wyjęliśmy szczebelki, ale po "łapance" wieczornej trwającej dobre 30min. (my ją do łóżka, a ona za 2min. uciekała i tak w kółko), zrezygnowaliśmy z eksperymentów :oo:

KANIA :szok: czemu tak? Alicja jak tylko się rano budzi to mówi "mamo otwórz drzwi" :-D:-D:-D co oznacza: "wyjmij chulera szczebelki i to raz, bo będę się darła i w ogóle wam jazdę zrobię. Ja wstałam, więc i wy musicie!" o :rofl2:

w ogóle to u nas ostatnio furorę takie:

images

klocki robią.
Teściowa kupiła je Alicji tak na przypał a okazały się strzałem w 10tkę!

reklama
Ragna super łózeczko....moja by się posikała jakby dostała takie z sam samem ;-)....a wiecie, że to łózeczko co mamy też jest metalowe i rośnie wraz z dzieckiem :-).
Maqc wprawdzie pytałaś Nat, ale Ci odpowiem, że lepiej z takim dorosłym łózkiem niż niemowlęcym. Sama się kładzie przykrywa kołderka i śpi i dodatkowy plus jak sobie zasnąć nie może to można się obok położyć, książeczke poczytać :-)

Do góry