reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dziewczyny mam te nosidelka dla moich blzianikow, tylko od kiedy tego mozna uzywac? niby jest napisane ze od urodzenia, jest tam oparcie na glowke w razie czego mozna tez ta glowke samemu przytrzymywac?

I drugie moje pytanie natury technicznej, czy wy na zime kupujecie komibezony i do tego jeszcze spiwory do wozkow?te ocieplane? kompletnie nie wiem co mam wziasc bo chyba kupie taki spiwor ale kombinezon troche lzejszy..w sumie tu zimy nie sa tak srogie jak w polsce..

reklama
Asiek- kocyk wygląda ślicznie i raczej bedzie cieply, mam podobny kocyk kupiony w Lidlu, tez z takiego welurku, tylko żółty, dosyc duzy i jest naprawde cieply .

dzięki kochane za odpowiedz :))

lezaczek suuuper z resztą sama sie na niego czaiłam ale wyszło że kupiłam huśtawkę też fishera a kombinezonik śliczniutki i jaka świetna cena :)))

tosia mam ten leżaczek mały od babci dostał super sprawa jak dla nas:) mały często w nim zasypia a jak sie wibratorek wyłączy to się budzi haha

tosia mam ten leżaczek mały od babci dostał super sprawa jak dla nas:) mały często w nim zasypia a jak sie wibratorek wyłączy to się budzi haha

Asiek, kocyk wyglkada na cieplusi!
ale dzis bedzie wypas ... przyjechal lezaczek FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG (1266588678) - Aukcje internetowe Allegro i dojechał kombinezonik.. Kombinezon niemowlęcy na zimę (1272502305) - Aukcje internetowe Allegro same niespodzianki mamy! :-)

Lezaczek super. My tez mamy, ale inny model. Ale Antosiowi na razie srednio sie podoba.

reklama
ja też mam taki lezaczek tylko zielony z żabą i Olaf jakoś nim nie zainteresowany:( moze później go polubi

teraz zamówiłam karuzele rainforest mam nadzieje ze chociaż tym się zainteresuje

Do góry