Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam 8 czerwca i też chce dziewczynke (choć jedną już mam). Ale jak bedzie chłopak, też go bede kochała mocniutko!Ritka wizyta dokładnie 8 czerwca, ale ja juz od dłuższego czasu mam silny "instynkt wicia gniazda" powstrzymywany wlasnie brakiem wiedzy na temat płci maluszka. Ojej...ale kopie mocno w tej chwiliJa chce dziewczynke...
Ritka tak wykorzystywać będziemy jako łóżeczko tylko dodatkowo materac dokupimy bo tam taki cieniutki tylko jest. Moja koleżanka użytkuje już 2 lata i nic się z łóżeczkiem nie dziejeI jej syn śpi cały czas w nim (nie służy jako ozdoba)
![]()

gaja ja się przymierzam do zakupu dokładnie takiego samego łóżeczka, ale narazie jeszcze czekam, pod koniec czerwca pewnie zamowie, daj znać jak Ci przyjdzie czy na żywo tez fajnyWłaśnie zamówiłam:
ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI DeLuxe -MEGA WYPRZEDAŻ (1045131619) - Aukcje internetowe Allegro
ten ostatni z dinozaurami![]()
gaja ja się przymierzam do zakupu dokładnie takiego samego łóżeczka, ale narazie jeszcze czekam, pod koniec czerwca pewnie zamowie, daj znać jak Ci przyjdzie czy na żywo tez fajny