reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Ritka wizyta dokładnie 8 czerwca, ale ja juz od dłuższego czasu mam silny "instynkt wicia gniazda" powstrzymywany wlasnie brakiem wiedzy na temat płci maluszka. Ojej...ale kopie mocno w tej chwili:-D Ja chce dziewczynke...

reklama
Ritka wizyta dokładnie 8 czerwca, ale ja juz od dłuższego czasu mam silny "instynkt wicia gniazda" powstrzymywany wlasnie brakiem wiedzy na temat płci maluszka. Ojej...ale kopie mocno w tej chwili:-D Ja chce dziewczynke...
Ja też mam 8 czerwca i też chce dziewczynke (choć jedną już mam). Ale jak bedzie chłopak, też go bede kochała mocniutko!

Masz w brzuszku sale sportową!!!

Gaja - podoba mi sie bardzo. Ale czy można ten kojec wykorzystywać na stałe jako łóżeczko? Jestem w tym zielona!

Ostatnia edycja:
Ritka tak wykorzystywać będziemy jako łóżeczko tylko dodatkowo materac dokupimy bo tam taki cieniutki tylko jest. Moja koleżanka użytkuje już 2 lata i nic się z łóżeczkiem nie dzieje :) I jej syn śpi cały czas w nim (nie służy jako ozdoba) :)

Ritka tak wykorzystywać będziemy jako łóżeczko tylko dodatkowo materac dokupimy bo tam taki cieniutki tylko jest. Moja koleżanka użytkuje już 2 lata i nic się z łóżeczkiem nie dzieje :) I jej syn śpi cały czas w nim (nie służy jako ozdoba) :)

Dokładnie takie ma mój bratanek i jego rodzice są zadowoleni :-) Bardzo ładnie się prezentuje w pokoju i małemu dobrze się w nim śpi. I zrobili dokładnie tak jak piszesz - wymienili materac, bo w standardzie jest beznadziejny, za cienki.

Witam dziewczyny :) Jestem tu nowa. Mam 6letniego synka a teraz czekamy na Córeczkę :)))) Jeszcze tylko 3miesiące!
Mój ostatni zakup (w tym miesiacu hihi) dla Julci :)

Załączniki

• 1043538464.jpg
    1043538464.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Witaj Wiktorio na forum :-) Widze już poczyniłaś poważne zakupy....Ja jeszcze troszkę się wzbraniam, ale obie babcie juz szleją- na razie ciuszkowo , ale moja mama dzwonila dzisiaj z urlopu , ze dorwala jakis super lumpex i zakpila 6 kg! ubranek dla malutkiej. Na szczescie rozne rozmiary, uffff ;-)
A Twój wózeczek bardzo mi się podoba. Jeszcze mysle nad kolorem, ale grafity i czernie sa teraz bardzo trandy.
Rozgość się i pisz z nami także w wątku głównym :-D

reklama
Ja też mam takie łóżko. Jest to drugie łóżko- w domu mam drewniane a u rodziców, gdzie Ania spędzała prawie całe dnie od momentu, gdy skończyłam urlop macierzyński turystyczne. Spała tam codziennie jakieś 2-3 godziny w południe, ponadto zabieraliśmy zawsze ze sobą na wakacje to łóżko i teraz jeszcze posłuży dla drugiego maluszka:)
DSC03124.jpgDSC05493.jpgDSC05471.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry