reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

I na 74-80.
Lampa mi troche naswietla. W rzexzywistoaci nie maja takich wytartych czy jasniejszych miejsc.
To moj pierwszy raz i pani mowi ze dostawy maja w pn wiec dzis juz przebrane ale uwazam ze za taka cene to nawet po domu do biegania

Załączniki

• 1452258042998.jpg
    1452258042998.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 76
  • 1452258059603.jpg
    1452258059603.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 70
  • 1452258078789.jpg
    1452258078789.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 71
  • 1452258097628.jpg
    1452258097628.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Super ciuszki :-) ja lubie chodzic na łowy też jak jest już trochę nizsza cena bo wtedy aż tak nie kusi a zawsze coś się fajnego znajdzie :-)

Martita - u mnie stanelo na xlanderze oczywiscie ;) nie wiem co na to maz bede go w weekend urabiac;) obejrzalam na zywo parw kolorow i juz mi sie nie podoba czarny. Chcialabym deep blue, blue albo aqua

Tak x pulse. Chce tym razem postawic na lzejszy. Zobaczymy czy bede zadowolona.
Sweetka - x pulse ma pompowane kola tylko tylnie. Przednie sa mniejsze i piankowe ale z takiej twardszej pianki. Poza tym x pulse jest kilka kg lzejszy. X move to jakby terenowka a x pulse osobowka;) w jednym i drugim siedzisko mozna w dwie strony. Wypina sie super latwo. Po zlozeniu x pulse jest o wiele mniejszy i to glowny powod dlaczego akurat ten.
Ja mialam juz xa to praktycznie taki jak x move tylko siedzisko w jedna strone tylko mozna. Super sie sprawdzil. Teraz sie troche boje ze x pulse jednak mniejszy i syn nie pojezdzi w nim tak dlugo jak corka no ona jezdzila do 3lat i bez problemu sie miescila. Ale tak mysle ze najwyzej sprzedac ok 2roku zycia synka albo szybciej i kupie taka zwykla spacerowke parasolke wtedy. Tylko zeby byla w razie w.

Zreszta musze jeszcze urobic meza a jak na razie to sie poklocilismy wiec dzis z nim na pewno o tym nie pogadam

reklama
Bardzo ladny kolor. Tez mi sie podoba ale boje sie za latwo bedzie sie brudzil. o ten aqua tez sie troche boje. Z tych ciemniejszych to deep blue ewentualnie ale widzialam na zywo i ciemny jest. Zobacze co mezulo powie na kolor

Do góry