Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Super ile dałaś? Kupiłaś na OLX , allegro ?I ja też kupilam wczoraj wózek. Ale używany i całkiem inny niż na początku chciałam. Ale pochwalę się jak już przyjdzie przesyłka żeby się nie okazało że kota w worku kupilam. W końcu stanęło na Mutsy 4Rider. Poszlam za rada Kitki ze i tak w gondoli nie utrzymam dziecka nie wiadomo ile wiec w sumie wrzesien/ pazdziernik bedziemy sie przesiadac do spacerówki to nie muszę mieć bardzo dużej gondoli. No i w zasadzie odpadaja kombinezony i cieple koce. Przy pierwszej córci bardzo chciałam ten model Mutsyale jakoś stanęło na innym. I tym razem postanowiłam zaryzykować i kupić Mutsy
Mam możliwość zwrotu i gwarancji kilka miesięcy. Więc jak będzie coś nie tak to odesle.

A sprawdzily sie?mozesz zdjecie podeslac ja to wyglada?Piszecie o takich organizerach materialowych? Ja miałam z Ikei takie plastikowe, wieszane na łóżeczko i teraz chyba tez takie kupie.