• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja tez lubiłam te bawełniane. Zresztą w październiku to i tak sweter i kurtka wiec nie widac. A te z fiszbinami to i tak miseczkę miękka kupowalam bo jak dodałam wkładki to biust gigant. Można kupić tez normalny co ma odpinane ramiączka.
A w hm fajne są, dobre gatunkowo. Teraz promocje to może warto się skusić. Ja liczę ze biust juz nie urośnie bo zauważyłam dziś nie rozstępy a popękane naczynka.
Co do koszul to w pepco lub textil market są niedrogie. Z guziczkami. Z córcia jak byłam w ciąży to po 10 zł kupilam.

reklama
Kurde mikulinka wspolczuje ze nie mozesz nigdzie dorwac stanika ;/

Ja zakupic musze do karmienia w zwyklych nie dalabym.rady za duzy mam.biust i ciezko on zniosl raz podczas karmienia wizyte w zwyklym z fiszbinami ;( ja moge z dusza na ramieniu dziewczyny polecic alles by mama cudne sa i jakie wygodne ;)

duża baba nie jest fajnie być i do tego z takimi donicami ( ciężar nosisz non stop i kręgosłup siada ) no i problem ogólnie z ubraniem .... bo co z tego niby sa "duże rozmiary " ale babcine ..
no do babci to mi jeszcze troszkę brakuje .. kiedyś opierniczyłam młoda laskę sprzedająca staniki ...
( nerwowo już nie wytrzymałam ).... pytam się :
- czy ma pani na mnie stanik podaje rozmiar
- .... owszem podała ale taki wiecie babciny wsiowy ...
- pytam się jej czy by swojemu mężowi w takim się pokazała
- powiedziała ze nie ...
kurtyna

Wierze ze rozmiar to problem. Wszystko robią na drobne dziewczyny. Moja mama ma 170 cm i tez ma problem ale z długością. Wszystkie spodnie czy rękawy często są przykrotkie. A przecież wzrost nie aż taki żeby był problem.
Ja doszedł D ale w Esotiq to chyba G mi wypada. Bo taka rozmiarówka. I tez jest problem a bardzo lubię ich bieliznę.
Powodzenia Mikulinka. Coś w końcu się znajdzie. Pomyślałam w c&a bo tam jest większa bielizna ale nie wiem jak cenowo.

Klaczek - ja kupuje w esotiq takie polmiekkie tylko na fiszbinach i wtedy sie mieszcze w E F bo te sztywne to takie push upy ze nie wiem jaki rozmiar musialabym miec;)
Ja mam 173cm i ciagly problem z rekawami z ich dlugoscia. Kupuje bluzki z rekawem 3/4 bo tak to wygladam jak w spranych za malych:( spodnie biore dlugosc 34 i jest ok ale np. W Zarze to wszystkue jeansy za krotkie tak szyja:mad:

reklama
Ja też mam problem ze stanikiem , teraz mam 70G stanik do karmienia na pewno przez internet kupię....
Powiedzcie mi jakie konkretnie kosmetyki kupujecie do naszych malestw ( nie chodzi mi o nazwe firmy ) tylko nie wiem np. emulsja do kąpieli itp. co kupujecie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry