reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Sweetka - zwykle podpaski nie bardzo. A juz nie daj boze always. Moja kolezanka byla taka madra i nie chciala wctych podkladach latac i jak tylko wyszla do domu to zwykle podpaski always. I po dobie miala mega goraczke i stan zapalny. Szwy jej sie rozeszly bo to z ceraty i powietrza nie przepuszczalo. Trafila do szpitala ale juz powiedzieli ze kolejny raz zszyc nie mozna musialo samo sie zrosnac. Nacierpiala sie i mowi ze brzydko to wyglada. Zapamietalam to jako bo mnie przestraszyla niezle

Niestety to w takich wielkich się lata :D
Damian tez oczywiście oprócz tych mlecznych śniadanek juz jadł tez inne rzeczy bo nawet zębów dobrze nie mial i już pamiętam że ze 3 kanapki mi potrafił na sniadanie wciągnąć jak miał z 8-9 msc :D tylko bez skórki

Sweetka na łóżko tez są. Takie jakby ceratku np. 80 cmx80cm. Ja tez takie miałam w szpitalu żeby łóżka całego nie pobudzić bo czasem coś przeleciao. A w domu ręcznik kładłam. Ja krwawilam 2 miesiace wiec podpaski dużo zużyłam. Najpierw te wielki, potem bella i na koniec normalne. Ale ja zawsze kupuje te bez takiej siatki bo odparzaja.
Ja butelkę kupuje 1 mała. Jak będzie potrzeba to dokupie. A mleko Nan. W razie czego będzie w domu.

Sweetka hehe kazdy ma prawo sie pomylic :)) powiem szczerze ze ja zuzylam przy corce 8 paczek a przy synu tylko 2 ;0 )

Kitki a ile kosztuje bo mi sie nie wyswietla? Pare kolezanek z poprzedniego forum zamawialo i byly zadowolone.kojaze po tkaninach nie wiem czy od tego sprzedajacego.

reklama
Beata - to ten zestaw☺ tutaj ogolnie duzo rzeczy planuje kupic i jedna paczka zamowic http://allegro.pl/show_item.php?item=5924979495
Chyba ze macie jakiegos innego sprawdzonego sprzedawce
Ja taki zestaw zamówiłam od innego sprzedawcy
http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-butelki-smoczki-i4903147002.html
ale czekam na przesyłkę bo też zamówiłam od niego chyba z 20 pozycji i teraz kompletują :) więc póki co nie wiem czy mogę polecić :)

Do góry