reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
sweetka

1. wkladek jeszcze nie kupowalam, ale będę zamawiać chyba te wielorazowego użytku, bawelniane

2. ja mam zestaw startowy butelek aventu, avent natural, 2 male butelki i 2 większe plus szzotka do mycia i smoczek w zestawie.

3. smoczek mam z aventu ten z zestawu (pkt 2), później jak maly będzie chciał to dokupie więcej

4. ja kupilam bezdotykowy termometr Geratherm Non Contact

5. krem do pupki mam z Hippa, dodatkowo bepanthen extra w razie oparzeń czy podrażnień

Ja na wszelki wypadek kupiłam małą butelkę z NUK, a dużą mam z Aventu. W kosmetyki zaopatrzyliśmy się w DM wszystko z HIPP, kupiliśmy odrazu 2 op kropelek na kolki w razie "W". Lepiej mieć niż później szukać. Dzisiaj trafiła nam sie wanna z tegi z siedziskiem w TESCO ;) wzięliśmy większą radami innych, ze mała długo nie wystarczy... Sudocrem mam na pupę, jeszcze tylko zastanawiam się nad czymś do sutków -osłonki plus krem, ale szkoda mi teraz brać, bo może sie okazać, że moje wielkie dojne mleka nie dadzą :/

Milka ja kupilam 2 paczki bo przy wojtku tyle zuzylam a przy lusce 8 az takze ryzyk fizyk kup ze dwie trzy paczki najwyzej maz ci dokupi.

Niewiedzialam ze mozna 4 butelki i kubek niekapek za 60 upolowac :D fajnie.
Milka moze kup sobie jedna choc paczke tych jednorazowych do biustonosza bo na poczatku laktacja nie unormowana,nawal i ci te bawelniaki beda przeciekac i nie nadazysz zapierac :)

Maz dzis odebral moje zamowienie z apteki doz :)) 30 ampulek soli fizjologicznej.50 gazikow jałowych.linomag.witamina D i witamina d+k takze jestem zwarta i gotowa tylko biustonoszy do karmienia nie mam ale to w lutym zamawiac bede takze niedlugo :)

reklama
Do góry