reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Milka - wez jedne wieksze jedne mniejsze i juz ;)
Alexia - ja nie slyszalam nic o tych butelkach wiec nie pomoge. Testowalam tylko avent i tt i mialam nuk ale corka z tego nie chciala pic wcale

Alexia slyszalam ze te butelki są bardzo fajne. Podobno są faktycznie antykolkowe. Ale nigdy ich nie miałam. U nas Tt się sprawdzały z tym odpowietrzaczem antykolkowym.

Alexia ja tez słyszałam, ze te butelki są bardzo dobre, późno się o nich dowiedziałam i ze podobno drogie są, dlatego zdecydowalam się na avent, ale opinie mają dobre.

macie rację, wezmę większy rozmiar.

Dziewczyny powiedzcie proszę co jeszcze trzeba mieć "w zestawie" z butelką? Szczotkę do czyszczenia pewnie, a płyn specjalny widziałam do mycia butelek - potrzebny taki czy w normalnym tez można? No i te wszystkie podgrzewacze, sterylizatory i takie tam nie wiem co do czego służy nawet :(

Fenika w płynie normalnym można myć. Ja tez czasem do zmywarki wkładamlam bo tam wyższa temperatura mycia jest. Ja bym sterylizatora na początku nie kupowała. Moze uda ci się piersią karmić i będzie niepotrzebny. A jak przejdziesz na mm to dokupisz.
Co do podgrzewacza, to roznie tu dziewczyny pisały. Ja miałam niedrogi i grzalo się wieki. Wodę w czajniku lub mikrofali podgrzewałam. A podgrzewacz czasem uzywalam aby mi temp mleka albo picia podtrzymał.

reklama
Fenika ja mylam w plynie normalnym. Jezeli nastawiasz sie na kp to bym tylko szczotkę kupila, a ewentualnie potem wg potrzeby podgrzewacz można dokupić.

Do góry