reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

U mnie nie ma masakry z wydatkami, duzo rzeczy mam po synku, a do tego dwie siostry w ciazy, jedna rodzi corcie w grudniu wiec do kwietnia bede miala wszystko za free:-)
Musze kupic wozek i dostawke dla olka, kilka ciuszkow nowych, pieluszki tetrowe,pampersy i kosmetyki i to chyba tyle.

reklama
Jadę dzis do ikei ...chce z bardziej bliska obejrzeć łóżeczko i pościel .....a ze mamuśka ma leniwy dzień to mężu i dzieci obiad zjedzą tez w ikei...a potem lody tez w ikei :). :)wszystko przy okazji ..i nikt sie nie sprzeciwia ;)

Ostatnia edycja:
Marzenka - ja tez nie mam problemów z tym ze moje dziecko ma używane ubranka, tylko ze ja nie umiem nic wybrać:-( czasem jak pojde do lumpka to nic nie mogę znaleźć, niby nic nie ma, a jak ide z siostra to ona zawsze cos fajnego wyhaczy:tak: Ona szybko przeszpera wszystko i zawsze cos znajdzie a ja taka ciapowata w tym jestem:zawstydzona/y: dlatego często jak chce cos sobie kupic to zabieram do galerii siostrę bo ona zawsze mi cos znajdzie fajnego i niedrogiego a ja bym na to nawet uwagi na wieszaku nie zwróciła, a później jak założe to fajne i wygląda

Co do wyprawki to ja tak jak mowilam nie mam praktycznie nic, jeśli potwierdzi się dziewczynka to mam dwa komplety pościeli i różowy rozek i tyle. Wszystko inne musze kupic bo nie mam od kogo dostać a pocórce wszystkiego się dawno pozbyliśmy bo lekarze nie dawali szans na kolejną ciązę. A tu psikus:-D chciałabym maksymalnie ograniczyć koszty, mniej więcej już wiem co potrzebne a co zbędne, pierwszym razem nakupowałam mnóstwo niepotrzebnych rzeczy, teraz mniej więcej wiem co chce i w jakich ilosciach

Oj ja jak pomyślę ile kasy pójdzie na wyprawkę to aż się boję, tym bardziej, że też mam zatrudnienie jak już byłam w ciąży i mnie nastraszyłyście tym ZUSem ;/. Dobrze, że odpadają ubranka, bo będę mieć dużo rzeczy od szwagierki i kuzynki. Ale najdroższe rzeczy przed nami: wózek, fotelik, łóżeczko itd.

Ja mialam dla synka bebetto solarisa red colection i bardzo bylam zadowolona jak za te pieniadze wozek dobry wiem ze klaudyna miala dla corci bebetto luca ale sama niech sie wypowie czy byla zadowolona .

No ten torino bardzo fajny widze ze nowosc :) bardzo ladny design.

reklama
Hej. Przeczytałam twój post i osobiście nie mam doświadczenia z wózkami bo będę mieć pierwsze dziecko ale mój brat ma roczną córeczkę i używają wózka bebetto i oboje z bratową są z niego bardzo zadowoleni.
Ja zastanawiam się nad wózkiem riko nano.

Do góry