reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

a co myślicie o takich wózkach:
1) MIKRUS WÓZEK VENEZIA 3w1 MEGA ZESTAW (5716150056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
2) WÓZEK DZIECIĘCY VERDI SONIC 3W1+TORBA +GRATISY !!! (5745386112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mojej córci się podoba ten czerwono-czarny i mówi ze dobry będzie dla siostry i dla brata i ze tylko ten i żaden inny:-D
Obiecałam jej ze będzie wybierac z nami wyprawkę ale widze ze tak wymusza ze szok, musimy ją jakoś utemperować, a okiełznać moją mała diablicę jest baaardzo ciężko:-)
Co myślicie o wózkach? Ma ktoraś z Was jakieś doświadczenie z tymi wózkami?

reklama
to fajnie ze na coś się link przydał:-) mi tez się ten bardziej podoba, córka uparła się na tamten, a mąż to wiadomo, jemu obojętnie, najlepiej byle nie za drogo;-) ech faceci:-D

venezia super :tak: ale ja chce bardziej intensywny zielony, a poza tym muszę mieć wózek z dużym koszem bo mamy dosyć daleko sklep więc żeby jak najwięcej się zmieściło ::-D

Ostatnio nawet ten mi się dosyć podoba, ale chciałbym z montowanym nosidełkiem, bo większość czasu będę sama dzieckiem i wydaje mi się że wtedy będzie mi łatwiej

IMG_20151116_094713.jpgIMG_20151116_094108.jpg

To moja skromna kolekcja :-p

Załączniki

• IMG_20151116_094713.jpg
    IMG_20151116_094713.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 207
  • IMG_20151116_094108.jpg
    IMG_20151116_094108.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 206
MI też się podoba bardziej ten Mikrus ale córa nie odpuszcza i już tatusia urobiła na ten drugi czerwono-czarny:baffled: mowi teraz ze najwyżej będzie głosowanie...w którym wiadomo ze przegram:baffled: na razie biorę na przeczekanie, może zapomni:-D

Kasiunia - wow kolekcja już całkiem niezła:tak: ja mam tylko ten dresik szaro-różowy co niedawno kupiłam, ale jak się okaże jednak chłopczyk to raczej się nie przyda:-D także na razie czekam na potwierdzenie i nic nie kupuje, nawet nie chodze po sklepach żeby mnie nie kusiło:-D

reklama
Kasiunia...to ty tez już sporo ciuszków nazbierałas..ja mam dosłownie troszkę...czekam bo koleżanka obiecała mi dać całe pudła ciuszków tylko nie wiem kiedy:(nie chce kupować zbyt duzo...śliczne te ubranka:)

Do góry