reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dziewczyny nie pamietam czy was o to pytalam ale chyba nie. Chodzi mi o zakupy u jednego sprzedawcy na allegro i jeden koszt dostawy. Bo normalnie po jednej rzeczy to wuadomo robie kup teraz wybieram opcje dostawy w wiad do sprzedajacego wpisuje co chce i finito. A jak chce wiele rzeczy to jak? Najpierw wszystko dodaje do koszyka, Te wzystkie artykuly? A pozniej na koncu kup teraz? Wtedy moge wybrac 1 opcje dostawy i ok. Ale jak jest z wiad do sprzedajacego? Czy wtedy tez moge wyslac tylko 1 i tam mam umiescic wszystkie wzory/kolory do kazdej aukcji? Czy tez moge do kazdej aukcji osobno wyslac wiadomosc?
Tepa w tym jestem bo rzadko zamawiam przez allegro i zawsze pojedynczo albo zlecam zadanie mezowi;) teraz nie chce, wole sama na spokojnie bo zajmie mi to pewnie ze 2 godz jak bedziemy z cora wybierac a ten bedzie mnie pewnie poganial i skonczy sie nerwami i pytaniami, a po co ci to, a po co tamto, a do czego to:rolleyes:

Podpowiedzcie mi jak Wy to zamawialyscie bo pewnie cos pokrece i bede poznuej tydzien odkrecac

reklama
Sweetka ja kupilam miękki rozek.

Kitki tak najpierw do koszyka a pozniej kup i przy ostatnim jak kupisz robisz wiadomość co do dostawy yo zaznaczasz pozostałe aukcje no i w jednej wiadomości te uwagi co i jak. Ja podawalam nazwe aykcji i o co mi chodzi i tak po kolei

No wlasnie boje sie tych pomylek i niedomowien bo odsylac nie zamierzam pozniej. Zrobie jak mowicie, napisze nr aukcji i co to ma byc.
W tym tyg bede w koncu zamawiac, mezowi dalej firma nie przelala ale na szczescie 15 powinni nam przelac za najem mieszkania takze w koncu...juz tak nogami przebieram ze maz ma mnie dosc i mowi zebym brala i zamawiala i nie patrzyla bo ze mna oszaleje ale ja nie chce ruszac kasy na jedzenie ani podstawowe wydatki bo az tak sie nie pali przeciez.
Tzn. Pali sie jak widze jak w polu przy Was jestem;)

Pasowaloby do tej czarnej torby do wozka☺.
Ja jeszcze nie mam ani torby ani parasolki. Z corka parasolke uzywalam sporadycznie bo jak chcialam zlozyc wozek to musialam ja odkrecac, pozniej nie chcialo mi sie przykrecac i tak walala sie czesciej w bagazniku niz byla uzywana. Pozniej zaczela sie zsuwac ale moze dlatego ze nie byla oryginalna. A Ty chcesz oryginalna kupic?

Wlasnie chce kupic oryginalna, a jest tylko piec kolorów do wyboru. Zastanawiam się nad czarna albo nad Comic, tylko boje się ze czarna bedzie się nagrzewać (?)

Martita mi się wydaje że czarna jest w porządku bo taka uniwersalna i do każdego koloru pasuje.
Też myślałam o czarnej parasolce bo wiem że czerwoną ciężko będzie mi dobrać bo różne odcienie bywają. Chyba sobie jednak ją odpuszczę bo i tak przy wózku mam przedłużany daszek zarówno przy gondoli i spacerówce więc wydaje mi się że w takim razie dobrze będzie zakrywać dziecko.

Martita - mi sie wydaje ze nie bedzie sie nagrzewac, to sa specjalne materialy do tego przeznaczone przeciez.
Ja mialam grafitowa spacerowke i nic mi sie nie nagrzewalo

reklama
Do góry