reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ja nastawiam siw na Male dziecko, mniej więcej wielkosciowo jak pierwsza córka - 3020 i 52 cm, jak się urodziła to w 56 się topila wiec dokupilam troche 50. Teraz zainwestowalam w troche ubranek 50. I akurat moja córka to wyjątek od reguły bo powoli rosla ;)

Rsz - za reczniki placilam 20 i 30zl w zaleznosci od rozmiaru. Wzielam ostatni ecru i zielony a tsk to jak piszecie same miebieskie i rozowe byly

Ja u tego sprzedawcy chcialam zamowic reczniki ale byl problem bo chcial za kolejna przesylke bo bylo.pow 20aukcji i go olalam i dobrze bo tam mamy 30 a duzy 45 kosztowal

WP_20160223_11_58_55_Pro.jpg

A tu moj dzisiejszy zakup dla Kai, mialam sobie poprawic jakos humor ale skonczylo sie na tym, ze tylko dla corek kupilam...

Załączniki

• WP_20160223_11_58_55_Pro.jpg
    WP_20160223_11_58_55_Pro.jpg
    785,2 KB · Wyświetleń: 103
Miałam jeszcze zapytać - jaki krem na buzie dla noworodka na pierwsze spacery, ja rodzilam Julie to wiadomo ze na zimę krem kupowałam, a teraz nie wiem czy jakis na słońce z filtrem czy jakis inny?

reklama
Martita ja kupiłam Nivea S.O.S na początek , a z filtrem coś dokupię troszkę później w aptece. U Sroki patrzałam na te jej zestawienia i zastanawiam się między Pharmaceris B do twarzy dla dzieci i Bioderma w sprayu

Milady WOW!!! Super :) te myszki są przesłodkie

Do góry