• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Millady przepiękne komplety. Podziwiam za talent i chęci.
Renia pięknie urzadzilas kącik. Bardzo przytulny.
U nas chyba wyprawka skończona. Chyba że jeszcze bazę do fotelika do samochodu kupimy.
Co do ubranek to mi się wydawało że mam w sam raz ( po ok. 7 szt. Body, pajace, itd.z rozmiaru i 56 i 62. Mam ze dwa ubranka na 50. ). No i teściowa uważa że to stanowczo za dużo i po co to. Natomiast kolezanki radza ze stanowczo za malo. Sama juz nie wiem.

reklama
Eve ja też mam zdecydowanie więcej ubranek no ale kupowanie ich sprawialo taką przyjemność że nie szło się ograniczać :) 7 szt to będziesz musiała po prostu częściej prać:)

Musze jeszcze podpytać o ten krem na spacery ;) te co kupowalyscie to byly na niepogodę czy zwykle nawilżające? Ja rozważam taki z firmy Topfer na niepogodę ale nie wiem wlasnie czy za tlusty nie będzie...

Martita ja kupiłam na początek hipp zwykły "ochronny i pielegnujacy". Na moje oko jest bardziej nawilżający niż tłusty i wydaje mi się ze na wiosnę będzie ok. Potem planuje kupić coś z filtrem ale to po jakimś czasie dopiero bo filtry to zawsze trochę cięższe są i większe ryzyko uczulenia.

Ale też podłączam się do pytania - co kupujecie dziewczyny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry