reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Millady przepiękne komplety. Podziwiam za talent i chęci.
Renia pięknie urzadzilas kącik. Bardzo przytulny.
U nas chyba wyprawka skończona. Chyba że jeszcze bazę do fotelika do samochodu kupimy.
Co do ubranek to mi się wydawało że mam w sam raz ( po ok. 7 szt. Body, pajace, itd.z rozmiaru i 56 i 62. Mam ze dwa ubranka na 50. ). No i teściowa uważa że to stanowczo za dużo i po co to. Natomiast kolezanki radza ze stanowczo za malo. Sama juz nie wiem.

reklama
Eve ja też mam zdecydowanie więcej ubranek no ale kupowanie ich sprawialo taką przyjemność że nie szło się ograniczać :) 7 szt to będziesz musiała po prostu częściej prać:)

Musze jeszcze podpytać o ten krem na spacery ;) te co kupowalyscie to byly na niepogodę czy zwykle nawilżające? Ja rozważam taki z firmy Topfer na niepogodę ale nie wiem wlasnie czy za tlusty nie będzie...

Martita ja kupiłam na początek hipp zwykły "ochronny i pielegnujacy". Na moje oko jest bardziej nawilżający niż tłusty i wydaje mi się ze na wiosnę będzie ok. Potem planuje kupić coś z filtrem ale to po jakimś czasie dopiero bo filtry to zawsze trochę cięższe są i większe ryzyko uczulenia.

Ale też podłączam się do pytania - co kupujecie dziewczyny?

reklama
Do góry