• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja oglądam te karuzele i nie wiem która wybrać, dla córki miałam z Fishera - Rain Forest ale się popsuł po 2 latach. Kupiłam lampkę z projektorem, taka rzabke i karuzeli z projektem już bym nie chciała.
Ah z tymi torbami, pamiętam że ostatnio miałam dwie i później je tachalam po oddziałach. Teraz też pewnie dwie będą, a z brzuchem to już 3 pakunki ;-)

reklama
jak tak piszecie o tych walizkach na kółkach to ja chyba też zdecyduje się na taką. w sumie wygodniejsza sprawa.

fenika ale jak to nie ma gdzie trzymac walizki u Ciebie w szpitalu? a miękka tez musisz gdzies ulokować. a pod łóżkiem to nie pozwalają?

Fenika wszystkie polozne chyba strasza, ze nie ma gdzie trzymac walizek/toreb ale bez przesady jak ktoras musi wziac wszystko to gdzie ma to zapakowac, a sa tez osoby ktorym nie ma kto dowozic. Bez przesady :)

Tez mi sie wydaje ze jedna na kółkach wieksza zajmuje mniej miejsca niż dwie.miekkie no ale ja mam na kółkach taką małą i nie wiem teraz czy od teściowej pożyczyć troszkę większą czy może kupić czy zostawić tak jak juz mam spakowane. No ale teraz na szkole rodzenia bedzie pakowanie torby i zobaczę co jeszcze polozna bedzie mówić bo np na liscie nie mają podkladow porodowych bo niby w szpitalu dają i muszę sie o to dopytać bo mialam dwie paczki w torbie spakowane a one takie duże że też dużo miejsca zajmują.

Położna mówiła ze takie miękkie łatwo do szafy wepchac a walizki nie ma gdzie postawić. Ja tez myślałam że to pod łóżkiem po prostu się położy. Pewnie po prostu zniose wszystkie rzeczy w jedno miejsce i zobaczę w co się zmieści zamiast kminic na wyrost :)

reklama
Piszecie w co się spakować więc ja sobie kupiłam walizkę na kółkach Link do: WALIZKA DUŻA XXL TORBA PODRÓŻNA 101 OKAZJA! i jest mega pojemna spakuje siebie i rzeczy dla małej a no na przyszłość się przyda. Fenika położna mówiła Ci ze można torbę schować do szafki .... ale której bo chyba nie tej przy łóżku ? Chyba dawno nie była w szpitalu ... Ja maiłam poprzednio torby wielkie i trzymałam pod łóżkiem ale teraz zainwestowałam w walizkę na kółkach.
Co do wózka to jeszcze ja nie mam ... jak wielu jeszcze innych rzeczy . Mam nadzieje ze zdążę :D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry