Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Właśnie na sroce przeglądłam kremy z filtrami.
U nas lewatywę robią jak się chce, a jak nie to nie, wolałabym jednak mieć, chyba, ze tak jak twierdzi położna, że jak zaczną się skurcze to się sama wypróżnię
aniabuu ja mam wszystko z Hipp. popatrz moze na ebay, tam jest mnóstwo polskich i niemieckich kosmetyków. ale jak będziesz sobie sprowadza z PL to weź sobie trochę z Babydream z Rossmanna, tanie i bardzo dobre.
Milka ja kupiłam kosmetyki z mum&me, tzn płyn do kąpieli i balsam do ciałka. Pani w bootsie mi poleciła, ale pewnie powiem teściowej że ma mi faktycznie kupić kilka kosmetyków w pl
MiLady dokładnie tak jak napisały dziewczyny Lewatywy nie miałam, więc nie wiem. Do oczek najlepiej sól fizjologiczna lub przegotowana woda - ważne jest aby przemywać każde oczko innym wacikiem i od zewnętrznej do wewnętrznej strony oczka. Kremik do buźki ja miałam Hipp
Kasiunia śliczny pokoik!!! A jak ślicznie wyglądają te małe ciuszki na wieszaczkach <3