Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam dużo małych ciuszków takich między 52 a 56, były takie słodkie a kupowałam je na samym początku więc nawet nie myślałam, ze mogą być za małe :/ mam ich dużo, wiec pewnie prać nie będę musiała ... haha, nie będę musiała palki używać
Na pierwsze dni na małe pasował najlepiej rozmiar 56, teraz też dokupię kilka ubrań w tym rozmiarze ale z takich materiałów,które się trochę ciągną H&M ma takie...rosną razem z dzieckiem.
Córy były duże- 59 i 57cm a mimo to 56 było ok.
mojego szwagra corka skończyła 2 miesiące i ma nosi już rzeczy na 68cm , mimo , że ma 60cm długości ale jest kawał kobietki... karmiona tylko na mleku matki wiec ja tez nie wiem ile tych ciuszków na 56cm kupic
Ja miałam sporo na 56. Mija się urodziła 56 cm i te były trochę jeszcze za duże. Ale chudzinka była. Na grubszy dziecku tez ubranko inaczej się naciągane.
Martita moja ma 3 lata i 110 cm ale jak była mała to tak szybko nie rosła.
Kitki mówisz z3 Next zaniżony? Chyba masz rację bo ja Mii kupuje legginsy na 5-6 a ma 3 lata wiec chyba z Nexta kupie na 62. Piękne mają ciuszki, tylko cena a w Polsce wyprzedaży brak
Ja kupiłam ciuszki trochę większe - tak na 62-68-74, pamiętam, że dużo malutkich dostałam jak goście przychodzili odwiedzić dzieci.
Synek szybko rósł, córeczka dużo drobniejsza była i dłużej we wszystkich rozmiarach chodziła.