reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Zobaczcie jakie fajne spodnie dostałam od znajomej :-) są super wygodne, szkoda tylko że to rozmiar 36 bo długo w nich nie pochodzę... IMG_20151009_090550.jpg

Załączniki

• IMG_20151009_090550.jpg
    IMG_20151009_090550.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 106
Dziewczyny do 11.10 w h and m online jest minus 40 procent na spodnie i jeansy. Nawet ciążowe:-)

Doczytałam że tylko na niektóe modele, ale moze któaś się skusi.

Ostatnia edycja:
beznazwy.jpgbeznazwy2.jpgbeznazwy3.jpg
Moje dzisiejsze zamówienia na h&m, trochę tak pod chłopca ale może dziewczynka się nie obrazi jak ja tak ubiore ;-)

Załączniki

• beznazwy.jpg
    beznazwy.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 75
  • beznazwy2.jpg
    beznazwy2.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 76
  • beznazwy3.jpg
    beznazwy3.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 77
Martita- a jaki rozmiar zamówiłaś? Śliczne są te ubranka i dla mojej panienki też zacznę się rozglądać żeby poczuć się może bardziej ciążowo ;)

Zamowilam 56, liczę na to ze druga dzidzia tez mala sie urodzi, Jula miała 52 cm i po porodzie mama dokupowala mi ubranka w rozmiarze 50,bo w tych 56 sie topila.

Moje dzidewczyny miały po 59cm, ale mimo to kojarzę, że ubranka 56 były w sam raz a te 62 musiały poczekać. Teraz chyba też dokupię kilka mniejszych.

reklama
Moja córcia miała 56 cm jak się urodziła i ubranka na 56 była troszkę za długie. Nie dokupowałam mniejszych, ale trochę tych 56 chodziła.

Do góry