reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Narazie mi ;) mamy ja w sypialni, ale jeszcze chwile to bedzie dla maluchów ;) a moje hmmm gdzieś musze je wepchnąć ;)

reklama
Aha ;))

Przyszly mi juz 3 paczki ze smyka jutro bd jeszcze jedna ale zdjecia zrobie jutro bo jestem juz zmeczona przepatrywaniem tego przy dwojce maluchow . z kartonow zrobili sobie autka ;) IMG_20151207_182751.jpg

Załączniki

• IMG_20151207_182751.jpg
    IMG_20151207_182751.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 68
Ale piękne te wyprawki macie :)

Ja właśnie otworzyłam pierwsza przesyłkę z ubrankami i absolutnie się w nich zakochałam. Kupiłam tez rożek w sówki :) jutro porobię fotki :)

My planujemy dorobić przewijak do komody która już mamy. Łóżeczko chcielibyśmy mieć dostawione do naszego. Chciałabym spać z dzieckiem ale nasze łóżko jest do tego za małe. Robiła może któraś z Was w ten sposób i może jakieś łóżeczka polecić?

Fenika ja też chce przewijak.na komode i w niedzielę jadę do ikei obejrzeć ten ich a jak nie przypadnie mi do gustu to u znajomego stolarza zamowie:-)

Wczoraj byłam w lumpiku i tyle cudowności kupiłam :-) jak popiorę to wstawię te najlepsze:-)

reklama
Do góry