reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kitki super ubranka kupiłaś :yes:
Ja daję sobie zakaz wstępu do smyka przed Świętami :-) :)
Dużo czasu niby, fakt, ale zobaczycie tak zleci, że zanim się nie obejrzymy już nasze dzieciaczki z nami będą :)

Śliczne ubranka Kitki:biggrin2:
czekam na paczkę ze smyka, powinna być najpóźniej w poniedziałek i od teraz robię sobie szlaban na zakup ubranek przynajmniej do rozmiaru 68 bo jak wczoraj układałam w komodzie to już mi się dwie szuflady nie domykają tyle tego mam :shocked2: No ewentualnie jeszcze jakiegoś pajaca na spacery albo dresik ale tak poza tym to koniec szaleństw :rolleyes2: bo nie wiem gdzie ja się pomieszczę.

Dziewczyny od kilku dni czytam na temat termometrow. W końcu znalazłam jeden z nielicznych, który ma bardzo dobre opinie. Czy któraś z Was użytkuje może taki:
GERATHERM® NON CONTACT

ale kusicie mnie zakupami :)

Alexia ja mam termometr do ucha Braun, polecę go rękami i nogami. Mierzy temperaturę idealnie, wynik byl kilkakrotnie porównywany z rteciowym. Mamy go juz prawie 5 lat

Alexia jeszcze się nie rozglądałam za termometrem ale wiem że chce taki bez dotykania, ale wydaje mi się że po prostu podejdę do jakiego sklepu medycznego bo u nas jest kilka i coś sobie wybiorę. Fajny ten co znalazłaś bo mi właśnie o coś takiego też chodzi, żeby zarówno temp. ciała sprawdzić jak i temp wody w wanience.

Martita jak czytałam opinie to wszystkie jakie ogladalam są krytykowane właśnie z tego powodu. Po co mi termometr, który źle pokazuje temperaturę. Ten, o którym pisałam wyżej jako jedyny na obecną chwilę nie ma takich recenzji dlatego się nad nim zastanawiam.

reklama
Do góry