reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kitki widzę że masz ten sam problem co ja :/ proszki kupiłam lovela i jeszcze dziś jadę po płyn do płukania bo już chce zacząć prać i prasować bo w końcu doczekałam się nowego żelazka więc może szybciej pójdzie niż tym starym.

Dziewczyny ja byłam wczoraj z siostrą na zakupach (po tym jak przywiozła mi te ciuszki) i poleciła kapsułki do prania odzieży dziecięcej hipoalergiczne - JELP (ja zawsze piorę wszystko w kapsułkach, nie pozostaje po praniu proszek na ciuchach i nie trzeba dokupywać płynów do płukania).

1.dziewczyny a wkladki laktacyjne jakie?? silikonowe, bawełniane??

2.a butelkii aventu na początek które? bo słyszałam ze aventowe najlepsze, chyba, że radzicie coś innego??

3. smoczek - kupujecie, używacie, polecacie?? jak tak to jaki, której firmy?? czy raczej sobie darować i nie przyzwyczajac?

4,który termometr?

5. jaki krem do pupki? czy krem na odparzenia jest juz inny?? jakie polecacie??

zwariuje... probouje zamówienie zrobic i tyle pytan...

Ostatnia edycja:
Kiedys kupowałam te kapsulki ale nie bylam do końca z nich zadowolona, nie zawsze się dokładnie wyplukiwaly tak jak pisze klaczek.

sweetka u mnie swietnie sprawdzily się wkładki jednorazowe z Tommee Tippee, teraz tez takie kupiłam.

reklama
Ja mam taki problem z kapsulki ze na ciemnych ubraniach zostawiają smugi. Jakby źle się wyplukiwaly. Ale wygodne są bardzo.

Ja mam w ogole problem z czarnymi ubraniami - pierzemy w płynie do czarnego i czasami po wyjeciu są smugi właśnie źle wypłukane, wiec ostatnio stwierdziłam ze nie będę dawała płynu do płukania ze może wtedy będzie lepiej, ale to samo, i nie wiem od czego to zależy bo czasami więcej tych smug a czasami nie ma wcale. Próbowałam już zmieniac płyn do czarnego, nie pomaga, nastawiać na dwukrotne płukanie - tez nic. Nie wiem od czego to zależy ze raz jest ok a raz źle. Nie wkładamy dużo do pralki bo tez już myślałam ze za dużo ubran i dlatego źle wypłukane, tez nie to.
Macie jakies pomysły?

Do góry