reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Bluelovi dziękuje, ja też jeszcze nie mam wózka , mamy w planach na początku marca kupic ale w zasadzie nie wiem czy to nie za późno...

Milka to czekamy na zdjęcia jak tylko Twój mąż wszystko poskreca. U nas to jedynie kącik w naszej sypialni bo nie mamy wolnego pokoju. I do tych szarobialych gwiazdek brakuje mi trochę koloru. Muszę jeszcze pomyśleć. Może jak ta półka będzie i na niej coś kolorowego to się jakoś żywiej zrobi. ;)

Ewe to powiem Ci, ze mi właśnie podobają się takie kolory chłodniejsze - biel, szarość, czerń.. :) super to wygląda w dziecinnym czy pokoiku czy kąciku :) ja będę mieć właśnie biel, szarość i trochę akcentów czarnych i miętowych :)

Ewę pięknie :)

U nas niestety łóżeczko bedzie stalo w dużym pokoju bo ogólnie mamy tylko dwa wiec Kaja bedzie miała naprawde maly kącik...

Oj martita nie przejmuj sie my tez mamy tylko dwa pokoje i nie posiadam czegos takiego jak sypialnia i my z mezem zajmujemy duzy pokuj i maksiu ma tu swoj kacik a dwojka moich babli ma swoj pokoik ;)

Dziewczyny pieknie urzadzilyscie :)

Piękne kąciki dla maluszków, bardzo mi się podobają. Pod koniec lutego będę miała skręconą piętrówkę maluchów, to z chęcią podzielę się zdjęciem, a koszyczek dla maleństwa przygotuję na samym końcu, bo wystarczy go tylko wypakować (jeszcze po Mai)

reklama
Mysza90 - ja nawet nie wybrałam. Maz ma tyyyle czasu . Obstawiam, ze bedzie szukał wózka jak urodze.

Do góry